Παίρνει Μπενίτες ο Ολυμπιακός! (vids)

Παίρνει Μπενίτες ο Ολυμπιακός! (vids)

Gazzetta team
Παίρνει Μπενίτες ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Ο Παραγουανός Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες είναι ο σέντερ φορ που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ από τη Λατινική Αμερική και μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Ο Μίτσελ αποκάλυψε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο ότι ο επιθετικός που θα αποκτηθεί έχει βρεθεί. Εκείνος για τον οποίο μιλούσε, είναι ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες! Ο 22χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα Παραγουάης πέρυσι με τη Γκουαρανί, σημειώνοντας 17 γκολ σε 21 αγώνες και 22 τέρματα συνολικά!

Ο Μίτσελ ήταν εκείνος που τον ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλους επιθετικούς που είχε στη λίστα του, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα... γνήσιο ταλέντο, με πολλά περιθώρια εξέλιξης, που μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό λαβράκι για τον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες πείστηκαν από τον Ισπανό και αποφάσισαν να του κάνουν το χατήρι. Aξίζει να σημειωθεί ότι η Γκλάντμπαχ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είδε την πρότασή της ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ να απορρίπτεται από τη Γκουαρανί...

To Gazzetta.gr σας είχε προϊδεάσει πάντως από την Τετάρτη για την πιθανή ανατροπή δεδομένων με ένα όνομα που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Τότε είχαμε σημειώσει πως ως προς τον φορ ορισμένες πηγές έκαναν λόγο και για ενδεχόμενη... ανατροπή με άλλο όνομα που δεν έχει διαρρεύσει. Επίσης την Πέμπτη είχαμε επανέλθει επιμένοντας για την... διαφοροποίηση στο θέμα του στράικερ ενώ την Παρασκευή σας είχαμε αναφέρει για έρευνα για φορ στην Λατινική Αμερική.

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι πολύ προχωρημένες και ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal! Η διαφαινόμενη απόκτησή του δεν θα μπλοκάρει την απόκτηση του Πουλίδο, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο και εφόσον λυθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την Τίγκρες θα ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους» κανονικά. Η οριστική απόφαση για το μέλλον του του Μεξικανού αναμένεται στις 26 του μήνα.

Η χρονιά της εκτόξευσης

Ο Μπενίτες ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκουαρανί τον Μάιου του 2010, κάνοντας ντεμπούτο σε έναν αγώνα με την Ολίμπια ως αλλαγή. Μην έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής, πήγε στη Ρούμπιο Νου της χώρας του και επέστρεψε στην Γκουαρανί για το Πρωτάθλημα Κλαουσούρα του 2013.

Σκόραρε στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή του για το Κόπα Σουδαμερικάνα και... ξεκίνησε να παίρνει συμμετοχές και να βρίσκει ρυθμό. Το μεγάλο μπαμ το έκανε στην Απερτούρα του 2014, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος. Έχει κάνει ντεμπούτο και με την εθνική της χώρας του, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει μια φορά, μπαίνοντας αλλαγή απέναντι στη Γαλλία τον πριν από περίπου δύο μήνες.

«Στην Ελλάδα ο Μπενίτες»

Από την Παραγουάη επιβεβαιώνουν ότι το deal είναι προ των πυλών. Όπως αποκάλυψε στο twitter ο Παραγουανός δημοσιογράφος Φέντε Βιγάμπρα, «Ο Ολυμπιακός είναι ο προορισμός του Μπενίτες. Ταξίδεψε το πρωί για Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα