Σουάρες: «Πληρώνω το λάθος μου»

Σουάρες: «Πληρώνω το λάθος μου»

Gazzetta team
Σουάρες: «Πληρώνω το λάθος μου»

bet365

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την επιστροφή του στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και το λάθος που έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ουρουγουανός είδε το CAS να διατηρεί την τιμωρία του, αλλά να του επιτρέπει να προπονείται με τους Μπλαουγράνα. Αφού λοιπόν έκανε την πρώτη του προπόνηση, μίλησε για την ποινή, παραδέχθηκε για μια ακόμα φορά το λάθος του και αναφέρθηκε στο μέλλον.

«Είναι μια κατάσταση που με κάνει και αισθάνομαι άβολα. Πληρώνω ένα λάθος που έκανα, για το οποίο ζήτησα συγγνώμη, αλλά πρέπει να το ξεχάσω. Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος που αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής και είμαι με τους συμπαίκτες μου. Είχα πολύ όρεξη να ξεκινήσω», τόνισε αρχικά ο Σουάρες.

Για το μέλλον του είπε: «Το μέλλον μου είναι στη Μπαρτσελόνα, το σύλλογο για τον οποίο ονειρευόμουν να παίξω. Τώρα πρέπει να περιμένω για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, έχω επικοινωνία με τους οπαδούς και ανυπομονώ να παίξω σε ένα γήπεδο όπως το Καμπ Νόου».

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Είμαι ευγνώμων στο σύλλογο για ΄σα έχει κάνει για μένα τις τελευταίες εβδομάδες και μέρες. Μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά και τους ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω την πρόκληση και να παίξω στη Μπάρτσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα