Αιχμές για την διοίκηση του Άρη από Καλαϊτζίδη

Αιχμές για την διοίκηση του Άρη από Καλαϊτζίδη

Gazzetta team
Αιχμές για την διοίκηση του Άρη από Καλαϊτζίδη

bet365

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μέσω επιστολής τους μιλάει για όλους και για όλα και αφήνει αιχμές για την διοίκηση.

Η προετοιμασία του Άρη στο Πράβετ της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, εξέδωσε επιστολή με όσα έγιναν εκεί. Μεταξύ άλλων συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του για την δουλειά τους, αλλά αφήνει πολλές αιχμές για την διοίκηση της ομάδας..

Αναλυτικα:

«Πηγαία αισθάνομαι την ανάγκη, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας μας στο Πράβετς, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωσή τους στην αποστολή που μας έχει ανατεθεί και έχουμε αποδεχθεί, καθώς και για το υψηλό επίπεδο προσπάθειάς τους καθ` όλο το χρόνο της παραμονής μας στο προπονητικό κέντρο.

Για να είμαι σε θέση να καταθέτω σήμερα ότι είμαι ευχαριστημένος, από την εν γένει παρουσία και λειτουργία της ομάδας, στην εδώ παραμονή μας, καθοριστική ήταν η συμβολή των εξαίρετων ανθρώπων και επαγγελματιών συνεργατών μου, οι οποίοι έχοντας ανεπτυγμένη την αρχή της ατομικής ευθύνης, συνεισέφεραν τα μέγιστα ο καθένας στον τομέα και το ρόλο του.

Ευχαριστώ θερμά τον συνεργάτη μου κύριο Γιώργο Κυκερίδη, τον γυμναστή κύριο Κωνσταντίνο Λιάπη, τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων κύριο Δημήτριο Καρατζιοβαλή, για τον οποίο επιθυμώ ολόψυχα οι ανησυχίες του να διαψευστούν και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας, τον διατροφολόγου κύριο Αναστάσιο Βαμβάκη, τους μασέρ κυρίους Γεώργιο Ντάντο και Θεόδωρο Αλεξιάδη, τους φροντιστές ιματισμού κυρίους Δημήτριο Τσακίρη και Χρήστο Χαραλάμπυς, τον υπεύθυνο γραφείου τύπου κύριο Δημήτριο Πιπερίδη.

Συνειδητά άφησα τελευταίο τον εργομέτρη, υπεύθυνο για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, και φυσιοθεραπευτή, κύριο Περικλή Βλαχάκη, ο οποίος παρ` ότι του στερήσαμε τη συμμετοχή του συνεργάτη του και συνεργάτη μας, κυρίου Αθανάσιου Τράμπα, κατάφερε κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να μη χάσει ούτε λεπτό από το χρόνο εκπαίδευσης της ομάδας. Γι` αυτό το λόγο καθώς και γι` αυτό που πρεσβεύει ως επαγγελματίας και άνθρωπος, καταθέτω την ιδιαίτερη μνεία. Γι` αυτούς τους λόγους, τον χαρακτηρίζω ως τον πολυτιμότερο άνθρωπο για την ομάδα στην εδώ παρουσία μας.

Δηλώνω σε κάθε ευκαιρία ότι οι βασικοί πυλώνες αναδόμησης του ΑΡΗ, πρέπει να είναι κατά την άποψη μου η αξιοπιστία και η δημιουργία ομάδας, που θα έχει την αγωνιστική δυναμική να υλοποιήσει τους στόχους και τις προσδοκίες των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας. Τα δείγματα που αφορούν στον πρώτο πυλώνα, αυτόν της αξιοπιστίας (και δεν αφορούν το αγωνιστικό τμήμα) μέχρι σήμερα, είναι σε κάποιες περιπτώσεις ενοχλητικά και σε άλλες εξοργιστικά.

Επειδή κατά την άποψή μου ευθύνη δεν έχει μόνον αυτός που συμμετέχει στην πράξη, αλλά κι αυτός που την καλύπτει ή την ανέχεται. Πιστεύω ότι πρέπει να αναδείξουμε τα φαινόμενα για να τα εξαφανίσουμε, διαφορετικά θα συρρικνώσουμε ακόμη περισσότερο για το εγγύς μέλλον, την προοπτική που έχει ο σύλλογος και θα τσαλακώσουμε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες και την αξιοπρέπεια των φιλάθλων και οπαδών του ΑΡΗ.

Προσπαθώ και παραμένω άνθρωπος της γνώμης και της συνείδησης, με οποιοδήποτε κόστος για μένα και την οικογένεια μου, στην δουλειά μου προσπαθώ να είμαι εκπαιδευτής και όχι «βολευτής». Τις επόμενες μέρες, θα πρέπει να γίνουν τα αυτονόητα στις κατευθύνσεις που έχουν συμφωνηθεί»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα