Ο Νταβίντ Φουστέρ στο Gazzetta.gr

Δημήτρης Τομαράς
Ο Νταβίντ Φουστέρ στο Gazzetta.gr

bet365

O Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στο Gazzetta.gr για την διαρκή βελτίωση του Ολυμπιακού και για την επιστροφή Βαλβέρδε, στον οποίο έστειλε το δικό του μήνυμα!

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μπιλμπάο μόλις είχε τελειώσει. Η συγκίνηση για το αντάμωμα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν εμφανής στους περισσότερους. Τουλάχιστον, σε όσους έζησαν τον νυν τεχνικό των Βάσκων. Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας από αυτούς... Ήταν εκτός των άλλων ένας εκ των παικτών που έφερε στο Λιμάνι ο Βαλβέρδε και ο οποίος έμελλε να... ριζώσει στην ομάδα.

Μιλώντας στο Gazzetta.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ισπανός αναφέρθηκε αρχικά στο φιλικό τεστ του Καραϊσκάκη και την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε έναν αγώνα όπου ο κόσμος μας δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο καιρός βέβαια δεν ήταν τόσο καλός και δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια ο Φουστέρ δήλωσε στο Gazzetta.gr «είχαμε ευκαιρίες στον αγώνα. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά. Οι γραμμές μας ήταν πολύ οργανωμένες και είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Μπιλμπάο, που είναι πιο έτοιμη και σε καλύτερο επίπεδο από εμάς αυτήν την στιγμή, σταθήκαμε τόσο καλά. Κάνουμε καλή δουλειά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Σχετικά με τον ιερό σκοπό της UNICEF ο Νταβίντ Φουστέρ είχε κάνει ειδική μνεία και στα social media του. Εξάλλου, είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει όπου μπορεί και ενισχύει οικονομικά ομάδες της πατρίδας του. Ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών δεν γινόταν να μη μας μιλήσει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον άνθρωπο που τον έφερε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

«Ναι, φυσικά και μιλήσαμε μετά το ματς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο κόουτς συζήτησε με αρκετούς παίκτες. Ήταν πολύ ωραίο που γύρισε και μπορέσαμε να τον δούμε. Προσωπικά του χρωστάω πολλά. Με έφερε στον Ολυμπιακό και με βοήθησε πολύ ακόμα και όταν έφυγε. Πάντα μου έδινε συμβουλές και με στήριζε. Είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής για μένα. Κάτι σαν δεύτερος... πατέρας», υπογράμμισε σχετικά.

Όσο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε; Φρόντισε μετά το τέλος του αγώνα να ευχαριστήσει τους πάντες. Ακόμα και τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Ισπανός προπονητής έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ για την επιστροφή του και την... υποδοχή από τον κόσμο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τους ευχαριστώ όλους», μας τόνισε όταν τον χαιρετήσαμε και του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα