Ανακοινώνει Αγγελίδη ο ΠΑΟΚ

Ανακοινώνει Αγγελίδη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ανακοινώνει Αγγελίδη ο ΠΑΟΚ

bet365

Την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΚ θα αναλάβει κι επίσημα το πρωί της Πέμπτης ο Ιάκωβος Αγγελίδης, στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη για τις 11.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ασπρόμαυρης» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί στα αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα οριστικοποιηθεί η αλλαγή στον προεδρικό θώκο του Δικεφάλου. Μοναδικό θέμα συζήτησης άλλωστε θα είναι η συμπλήρωση και ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, αφορά στην κάλυψη της θέσης που άφησε ο αδόκητος χαμός του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενώ η ανασυγκρότηση θα φέρει κι επίσημα τον Ιάκωβο Αγγελίδη στη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί εδώ και μερικό διάστημα.

Ο Κύπριος νομικός πάντως που είχε επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον Ζήση Βρύζα για να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, θα συνεχίσει να έχει επικοινωνία με τον νυν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραμείνει στην ΠΑΕ, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμα ο ακριβής ρόλος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα