Στεφανίδης: «Ανοιχτό του Αρβανιτίδη για Άρη»

Στεφανίδης: «Ανοιχτό του Αρβανιτίδη για Άρη»

Gazzetta team
Στεφανίδης: «Ανοιχτό του Αρβανιτίδη για Άρη»

bet365

Ανοιχτή την πόρτα για τον Γιώργο Αρβανιτίδη άφησε ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, ενώ για μία ακόμα φορά τόνισε ότι δεν πρόκειται να πέσει η ομάδα στη Γ' Εθνική, αφού υπάρχουν παράγοντες που θα το αποτρέψουν.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena 89,4»:

«Δεν θα πάει ποτέ στη Γ’ Εθνική ο Αρης. Θα μπλοκάρουν τη διαδικασία οι πρώην παράγοντες. Εγώ ενημερώθηκα ότι κάποιοι παράγοντες του Αρη κάνουν κρούσεις σε ανταγωνίστριες εταιρείες από αυτές που μιλάμε εμείς, θεωρώντας τον Στεφανίδη «τελειωμένο» και με την προοπτική να αναλάβουν αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο Στεφανίδης.

Αναφερόμενος στην περίπτωση Αρβανιτίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: «Μίλησα με τους οργανωμένους, με την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη. Όλοι θεωρούν ιδανική την περίπτωση του Αρβανιτίδη. Πείτε μου λοιπόν, ποιος δεν τον θέλει; Για μένα το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Ο Αρβανιτίδης θέλει να δει μία ομάδα που θα λειτουργήσουν όλοι για το καλό της. Εμείς στον ΑΡΗ είμαστε διάφορες παρατάξεις. Ο Αρβανιτίδης μπορεί να μας ενώσει όλους. Φυσικά θα κάνω κι άλλη επαφή μαζί του. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλοι τον θέλουν στον Αρη».

Για το αν έχει εμπλοκή ο Λάμπρος Σκόρδας σε όλα αυτά, ο Στεφανίδης είπε: «Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας».

Σχετικά με τη Γ' Εθνικής απάντησε: «Όποιος θέλει να πάει στη Γ’ Εθνική τον Αρη σας πάει στον ΑΣ και την ΚΜΑ, τους δύο μεγαλομετόχους, να ζητήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ κι εγώ φεύγω. Μαγαζί μου είναι ο Αρης; Οι δικηγόροι του Γαλανού όμως έχουν πει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η διαδικασία».

Για τη μεταγραφική δυστοκία και τα λεφτά της μεταγραφής Διούδη τόνισε: «Προσπαθούμε με ψίχουλα να ενισχύσουμε την ομάδα. Εμείς ζητήσαμε να πληρωθεί με συγκεκριμένο τρόπο. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο Γαλανός σπάζοντας την επιταγή».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Άρης κατά τη διάρκεια της σεζόν περιπτώσεις όπως του Κουλουχέρη: «Χθες μίλησα με τον δικηγόρο του Κουλουχέρη. Έτσι όπως χειριζόμαστε τις υποθέσεις θα έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Κανείς δεν θέλει να πέσει ο Αρης στη Γ΄ Εθνική».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα