Καλλονή - Ουντινέζε 2-2 (pics & vids)

Φώτης Καρακούσης
Καλλονή - Ουντινέζε 2-2 (pics & vids)

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην Μυτιλήνη η Καλλονή. Οι νησιώτες υποδέχθηκαν την Ουντινέζε στο Δημοτικό Στάδιο και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε αυτή την σπουδαία φιλική αναμέτρηση.

Ημέρα γιορτής για τη Μυτιλήνη ήταν η σημερινή, καθώς το καμάρι του νησιού, η Καλλονή επέστρεψε και πάλι πίσω, μετά την περσινή της Οδύσσεια σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Οι νησιώτες υποδέχθηκαν την μεγάλη Ουντινέζε σε ένα φιλικό γιορτή το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.000 φίλοι οι οποίοι γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και κατάφεραν να αναδειχθούν ισόπαλοι με 2-2.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουρακη κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2' με τον Μανούσο για να ισοφαρίσει ο Ντι Νατάλε στο 13'. Η Καλλονή ήταν και πάλι αυτή που προηγήθηκε με τον Λεοζίνιο στο ξεκίνημα της επανάληψης να ανατρέπεται από τον Μπρκιτς, να κερδίζει το πέναλτι και ο ίδιος να ευστοχεί κάνοντας το 2-1. Οι Ιταλοί ισοφάρισαν και πάλι στο 65' με τον Μιριέλ και θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, αλλά ο Χογκ κατάφερε να νικήσει με δυσκολία τον Ντι Νατάλε.

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης (90’ Κριπιντήρης), Βαλιός, Μπαρέρα (80’ Κύπρου), Καλτσάς (64’ Στεφάνοβιτς), Ναβάρο (88’ Γιώργου), Γιορέντε (88’ Μπουρούς), Μανούσος (80’ Χωριανόπουλος), Λεοζίνιο (80’ Κεϊτά), Καμαρά (75’ Μίνγκας), Αντέχο.

Ουντινέζε (Στραματσιόνι): Μπρκιτς, Ορτό (76’ Λόπεζ), Πασκουάλε (63’ Ριέρα), Μπελμόντε (81’ Μπούμπνιτς), Ντανίλο, Άλαν, Μπαντού (88’ Γιάνκτο), Φερνάντες (50’ Πίντσι), Μιριέλ (67’ Θερό), Ντι Νατάλε, Βίντμερ (63’ Πίρις).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα