Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή 1-0

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή 1-0

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε αγγαρεία κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι... όαση στην νίκη με το «φτωχό» 1-0! Θετικός ο Μπούι, επανεμφάνιση Μπαϊράμι.

Ντεμπούτο Μπούι με θετικά στοιχεία

Το φιλικό με την Παναχαϊκή(13 Αυγούστου θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή, πιο δυνατού αντιπάλου που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι ξύλο) ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Γιάννη Αναστασίου να τσεκάρει πρόσωπα ενόψει των παιχνιδιών με την Μίντιλαντ και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Στιλ, αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Μπούρμπος και ο Ρισβάνης με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Μέντες σε ρόλο εξαριού, έχοντας μπροστά του Μπούι και Δώνη. Ο Ντίνας σε ρόλο επιτελικού και στην κορυφή του 4-4-2 σε ρόμβο ο Μπεργκ με τον Καρέλη σε μια... πρόβα Μίντιλαντ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και ο κόσμος της ομάδας είδαν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος έπαιξε ως αριστερός χαφ στον άξονα. Σαν σωματοδομή μοιάζει αρκετά στον Αμπέντ, είναι δυνατός στις μονομαχίες και δημιουργικά έδειξε ξεκάθαρα πως θέλει τον χρόνο του, να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και να είναι πιο συγκεντρωμένος στις επιλογές του. Είχε διάθεση και σε γενικές γραμμές έδειξε καλά στοιχεία.

Από κει και πέρα, μετά από καιρό ο Χρήστος Μπούρμπος πήρε χρόνο συμμετοχής. Είχε κάποια καλά ανεβάσματα, ανασταλτικά δεν είχε θέματα και έδειξε έτοιμος ενόψει των αναμετρήσεων με τους Δανούς.

Ξέχωρα από τα πρόσωπα, ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα έδειχνε να κάνει αγγαρεία. Έκανε το εύκολο λάθος, δεν είχε καλές επιλογές στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου και απείλησε μοναχά σε δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ.

Το... καλό παράδειγμα και ο Μπαϊράμι

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά, όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης. Απλά ο Παναθηναϊκός που είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, έγινε λίγο πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια και κατάφερε στο 55' να βάλει το γκολ της νίκης, όπως αποδείχθηκε, με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός εκτός από το τέρμα που σημείωσε, αποτέλεσε το καλό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Οι περισσότεροι, εκ των οποίων, δεν είδαν το φιλικό παιχνίδι αυτό ως μια ευκαιρία αλλά ως υποχρέωση που έπρεπε να βγει. Για αυτό και το «φτωχό» 1-0.

Στα θετικά για τον Γιάννη Αναστασίου που έκανε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, η επανεμφάνιση του Εμίρ Μπαϊράμι. Έχει μπει στην τελική ευθεία, μετά το πρόβλημα στην μέση που τόσο πολύ τον έχει ταλαιπωρήσει, αγωνίστηκε για τριάντα λεπτά(μαζί με τις καθυστερήσεις) ως εσωτερικός χαφ και το γεγονός πως πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο καλό είναι για τον Σκανδιναβό εξτρέμ.

Τέλος, και αν θα μπορούσε να βγει κάποιο συμπέρασμα ενόψει των παιχνιδιών με την Μίντιλαντ και των όσων έχει στο μυαλό του ο Έλληνας προπονητής, αυτό είναι σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ο Σίλντενφελντ έπαιξε στα στόπερ με τον Τριανταφυλλόπουλο στο πλευρό του και τον Μπούρμπο δεξί μπακ ενώ στην «γραμμή κρούσης» ο Μπεργκ μαζί με τον Καρέλη έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι, με τον Αναστασίου να τους δοκιμάζει μαζί ενόψει των πλέι-οφ του Europa League.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος (66' Σπυρόπουλος), Ρισβάνης (46’ Σίλντενφελντ), Κουτρουμπής (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης (75' Μπαϊράμι), Μέντες (46’ Πράνιτς), Δώνης (46’ Λαγός), Μπούι (66' Νάνο), Ντίνας (46’ Ατζαγκούν), Καρέλης και Μπεργκ

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασκάκης, Ασίγκμπα, Άλμπι, Γκατιάγκα, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντακόστα, Μασούρας, Μπαλού, Κοντοχρήστος, Τσώνης

Έπαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Πλέγας,Αναστασόπουλος, Ζλατκόφσκι, Πατινιώτης, Τσούπρος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα