Σπουδαίο φιλικό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Gazzetta team
Σπουδαίο φιλικό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

bet365

Ένα σπουδαίο φιλικό τεστ δίνει ο Ολυμπιακός (21:30, NS1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ματς το οποίο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το μεγάλο ματς την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε θα προσφέρει όλα τα έσοδα που θα υπάρξουν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF. Ένα ματς ιδιαίτερο, λοιπόν, καθώς πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, έχει και το εξωαγωνιστικό.

Η Μπιλμπάο την σεζόν 2013-2014 τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Primera Division, πίσω από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας απολογισμό 20 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες. Προπονητής της ομάδας από το Μπιλμπάο είναι ο γνωστός από το πέρασμά του στο Ολυμπιακό, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Χερεριν, Λαπόρτε, Μοράν, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Ντε Μάρκος, Ιμπάι, Σουσαέτα, Ιραόλα, Ετθείτα, Πίκο, Γκουρπέγκι, Μουνιαίν, Αντουρίθ, Μπαλενζιάγκα, Γουίλιαμ, Ακέτθε, Ουνάι Λόπεθ, Βιγκέρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα