Παπαγεωργίου: «Να αποφασίσουν ΠΑΕ και ΚΜΑ τι θέλουν στο ποδόσφαιρο»

Παπαγεωργίου: «Να αποφασίσουν ΠΑΕ και ΚΜΑ τι θέλουν στο ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Να αποφασίσουν ΠΑΕ και ΚΜΑ τι θέλουν στο ποδόσφαιρο»

bet365

Για τις κρίσιμες στιγμές που ζει ο Άρης μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χάρης Παπαγεωργίου, τονίζοντας ότι η υπομονή... τελειώνει και θα πρέπει ΠΑΕ και ΚΜΑ να αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena FM»:

Για τις στιγμές που περνάει ο Άρης: “Είναι γνωστό πως ο Άρης περνά τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του. Κάνοντας υπέρβαση ανέλαβα την τύχη του Α.Σ στην πιο κρίσιμη περίοδο του. Προσπαθούμε να λύσουμε δύσκολα και πολλά προβλήματα. Το ότι σιωπώ είναι στάση ευθύνης απέναντι στον σύλλογο και στους οπαδούς. Δεν χρειάζονται λόγια αλλά πράξεις και έργα. Η αποστασιοποίηση μου από τα ΜΜΕ μόνο καλό κάνει στον σύλλογο”.

Για την στάση του Α.Σ: “Εκείνο που δεν είναι ξεκαθαρισμένο είναι πως ο Α.Σ συμπληρώνει 100 χρόνια, έχει πάρα πολλά τμήματα και υπάρχουν πολλές δραστηριότητες. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο ο Α.Σ είναι τρίτος στην σειρά μετά την ΠΑΕ και την ΚΜΑ. Είμαστε μεγαλομέτοχοι όμως τον πρώτο λόγο το έχει η ΠΑΕ και η ΚΜΑ. Αυτοί πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις πρώτα. Η υπομονή έχει τελειώσει, η ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί, θεσμικά έχει το πρώτο λόγο και ο κ. Στεφανίδης θα πρέπει ακόμα και αν δεν μπορεί να δηλώσει αδυναμία. Πριν μια ώρα μίλησα με τον κ. Στεφανίδη, έχουμε έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνία βέβαια κάποιες φορές είναι αδύνατο να επικοινωνεί μαζί του. Χθες ήταν απογοητευμένος αλλά σήμερα περισσότερο αισιόδοξος. Τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί και είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τον σύλλογο”.

Για την ευθύνη του Α.Σ: “Θα επωμιστούμε την ευθύνη μας αλλά η ΠΑΕ και η ΚΜΑ πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. Η ευθύνη του Α.Σ ξεκίνησε με το 10% και έφτασε στο 32% από την αδυναμία της ΠΑΕ. Το πρώτο λόγο έχει η ΠΑΕ. Πρέπει να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της και εμείς ως θεματοφύλακας θα αναλάβουμε τις ιστορικές μας ευθύνες. Έχω περάσει την ζωή μου στον Άρη. Έχω ιδρώσει φανέλα και έχω φέρει πρωταθλήματα. Θα δούμε ότι είναι καλύτερο για τον Άρη. Σε προσωπικό επίπεδο είναι δύσκολο να πάρω την τελική απόφαση για τον Άρη”.

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί ο Άρης στην Γ’ εθνική: “Εγώ από το 1960 έβλεπα τον Άρη στην κορυφή. Το ’70 και το ’80 ο Άρης πρωταγωνιστούσε. Μια τέτοια απόφαση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Βέβαια, πρέπει να αναλογιστούμε και τις δυσκολίες. Όσο εγώ είμαι πρόεδρος πρέπει ο κόσμος να είναι σίγουρος πως ο Α.Σ θα συνεχίσει ως θεματοφύλακας και να κάνει το καλύτερο δυνατό”.

Για τα παράπονα που υπάρχουν πως ήταν απών τις τελευταίες μέρες: “Είμαι πρόθυμος να τους συναντήσω ακόμα και σήμερα. Είχε πρόβλημα υγείας ένα πρόσωπο μου. Είμαι πρόθυμος να τους συναντήσω για το καλό του Άρη”.

Για το αν συζητήθηκε με τον Στεφανίδη το ενδεχόμενο να ζητήσει παράταση η ομάδα για την συμμετοχή της στην Γ’ εθνική: «Έχουν συζητηθεί αυτά, όλα λαμβάνονται υπόψη, συζητάω και με φίλους νομικούς στην Αθήνα και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το συμφέρον του Άρη. Στον Α.Σ υπάρχουν άτομα που αγαπάνε τον σύλλογο και θα κάνουν τα πάντα για αυτό. Δεν είναι υπεκφυγή αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει η ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα θα καθορίσουμε και εμείς την στάση μας. Τα παρακολουθώ όλα και προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ από όσα ακούγονται. Είμαι άνθρωπος των πράξεων και των αποτελεσμάτων και δεν μου αρέσουν τα λόγια. Είναι τραγική η εικόνα του Άρη και έχω βρει τραγικά πράγματα και αγωνιστικά και οικονομικά. Δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ και μέσα στο τραγικό περιβάλλον θα πρέπει να κρατήσουμε όρθιο τον Άρη. Όσο νιώθω τον κόσμο κοντά μου οι δυνατότητες του Άρη και του Χάρη είναι τεράστιες”.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα