Τακτική, εντολές, παρατηρήσεις και γκολ! (vids)

Τακτική, εντολές, παρατηρήσεις και γκολ! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Τακτική, εντολές, παρατηρήσεις και γκολ! (vids)

bet365

Συνέχεια στη δουλειά στο 4-2-3-1 από τον Δέλλα κατά την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, με συνεχείς υποδείξεις πως πρέπει να λειτουργούν οι Κιτρινόμαυροι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Στη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και στο 4-2-3-1 και την ανάπτυξη απ τα άκρα με τους Κιτρινόμαυρους να δείχνουν εύκολη προσαρμογή στις εντολές του κόουτς.

Όπως συνηθίζει να κάνει ο Έλληνας προπονητής δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και όταν χρειαζόταν διέκοπτε την κανονική ροή για να δείξει τι ακριβώς όφειλε να κάνει ο εκάστοτε παίκτης ανάλογα με το που βρισκόταν και τι κίνηση είχαν κάνει οι συμπαίκτες του.

"Δεν θέλω να φοβάσαι να ανέβεις, να πάρεις μπάλα και να την ανεβάσεις, την ίδια ώρα το αμυντικό χαφ θα σε καλύψει και θα γίνει στόπερ", έλεγε στον Σαρρή για να ακούνε όλοι οι κεντρικοί αμυντικοί.

Πρόκειται για μια από τις εκατοντάδες εντολές που έδωσε ο Δελλας που... γκαζωνε στα λάθη τους παίκτες του και επιβράβευε στις καλές προσπάθειες.

Επί της ουσίας η πρωινη προπόνηση ήταν μια πρόβα ενόψει (και) του αυριανού φιλικού με το Διμηνη (18:00 ΟΤΕ TV). Ο "Τραι" επέλεξε τις εξής δυο ενδεκάδες, με τα κίτρινα φανελάκια: Γεωργεας δεξί μπακ, Πεταυράκης στο αριστερό άκρο της άμυνας, Κολοβέτσιος με Τζανετόπουλο στα στόπερ, Κορδέρο και Ανάκογλου δίδυμο στα χαφ, μπροστά τους σε ελεύθερο χώρο ο Μάνταλος, στα φτερά της επίθεσης Μπαρμπόσα και Πλατέλλας, με τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Με τα πράσινα φανελάκια έπαιξαν οι: Μπακακης (δεξί μπακ), Γροντής (αριστερό μπακ), Σαρρής με Λαμπρόπουλο δίδυμο στα στόπερ, Φαγέ και Ρόβας στα χαφ, Ντούνης δεξί εξτρέμ, Ζόριτς αριστερό εξτρέμ και ο Ντακόλ πίσω από τον Αραβίδη, που ήταν στην επίθεση μοναδικός προωθημένος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα