Το τρέιλερ της επιστροφής από Καλλονή (vid)

Νίκος Τσιώκος

bet365

Η Καλλονή επιστρέφει στο... σπίτι της και ετοίμασε ένα ωραίο τρέιλερ ενόψει του φιλικού της Τετάρτης (13/8) με την Ουντινέζε.

Αφού ταλαιπωρήθηκε για μία σεζόν με συνεχή ταξίδια και διαμονές για μεγάλο χρονικό διάστημα κυρίως στην Αθήνα, η Καλλονή επιστρέφει στη Μυτιλήνη. Η ομάδα της Λέσβου θα το πράξει αυτό αρχής γενομένης από το φιλικό της Τετάρτης (13/8) με την Ουντινέζε και ετοίμασε ένα τρέιλερ, το οποίο ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο youtube.

Το τρέιλερ είναι παραγωγής της DigaPictures και συνοδεύται από το εξής μήνυμα: «Παλμός, συγκινήσεις, αγάπη για την ομάδα, γκοοοολλ!!!, επιστροφή, ό,τι μας έλειψε, ό,τι σας έλειψε». Μάλιστα, προβάλλονται και στιγμές από την ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς οι οπαδοί της ΑΕΛΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα