Η λίστα του ΠΑΟΚ για Ζίμπρου

Η λίστα του ΠΑΟΚ για Ζίμπρου

Gazzetta team
Η λίστα του ΠΑΟΚ για Ζίμπρου

bet365

Τη λίστα των παικτών για τους αγώνες των πλέι οφ με τη Ζίμπρου απέστειλε σήμερα στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτός ο τραυματίας Κωνσταντινίδης.

Στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ζίμπρου από τη Μολδαβία, με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να στέλνει στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αυτοί είναι 30 στον αριθμό, με τον νεοαποκηθέντα Βασίλη Παπαδόπουλο και τον τραυματία Δημήτρη Κωνσταντινίδη να μένουν εκτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ήταν υποχρεωμένη να πράξει μέχρι σήμερα, απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Κυπελλούχο Μολδαβίας Ζίμπρου Κισινάου. Συγκεκριμένα:

ΛΙΣΤΑ Α (*)

Αθανασιάδης, Βίτορ, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Ιτάνζ, Κάτσε, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Τζιόλης.

ΛΙΣΤΑ Β (**)

Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Κιόσε

(*) Σύνολο 25 ποδοσφαιρστών εκ των οποίων οι 17 δεν έχουν περιορισμούς, ενώ οι οκτώ επιπλέον εμπίπτουν στους περιορισμούς εντοπιότητας όσον αφορά την ποδοσφαιρική εκπαίδευσή τους, καθώς μέχρι τέσσερις από τις ηλικίες 17-21 θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια (συνεχόμενα ή όχι) σε κάποια ελληνική ομάδα και οι υπόλοιποι στο ίδιο ηλικιακό διάστημα θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια (συνεχόμενα ή όχι) στον ΠΑΟΚ.

(**) Απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1993 και οι οποίοι την τελευταία εξαετία έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δυο συνεχόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα δεν βρίσκονται οι Παπαδόπουλος (υπέγραψε μόλις σήμερα το συμβόλαιό του) και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που δεν προλαβαίνει τα ματς εναντίον της Ζίμπρου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα