«Αν τον δίνουν, θα έρθει σε μας ο Αμπέντ»

«Αν τον δίνουν, θα έρθει σε μας ο Αμπέντ»

Gazzetta team
«Αν τον δίνουν, θα έρθει σε μας ο Αμπέντ»

bet365

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τον Μεχντί Αμπέντ σε περίπτωση που αποφασίσει η Νιούκαστλ να τον δώσει, αναφέροντας πως σε αυτό το ενδεχόμενο θα τον κάνουν ξανά δικό τους.

Ο Αλγερινός μέσος συμμετείχε και στο χθεσινό φιλικό της Νιούκαστλ με το Σοσιδάδ, όμως το γεγονός αυτό εικάζεται πως ήταν μία κίνηση... τακτικής από πλευράς Άγγλων, για να μη φανεί ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης. Στο Τριφύλλι πάντως αισιοδοξούν πως αν αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν οι “καρακάξες”, τότε ο Αμπέντ θα ντυθεί ξανά στα πράσινα.

«Αν τον δίνουν θα έρθει σε μας ο Αμπέντ. Θα τους κάνουμε πρόταση και πιστεύουμε ότι θα την αποδεχτούν», έλεγαν οι άνθρωποι των Κυπελλούχων Ελλάδας όπως αναφέρει η «Live Sport» κι ενώ ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει ως και 300 χιλ. ευρώ στη Νιούκστλ για να κάνει τον νεαρό άσο δικό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα