Αρβανιτίδης, Γαλανός, Στεφανίδης, Σκόρδας!

Αρβανιτίδης, Γαλανός, Στεφανίδης, Σκόρδας!

Αρβανιτίδης, Γαλανός, Στεφανίδης, Σκόρδας!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης μέσω του blog του στο gazzetta.gr παρουσιάζει τα δεδομένα για τον ΑΡΗ και φεύγει με άδεια, ελπίζοντας ότι στην επιστροφή θα υπάρχει... επόμενη μέρα για τον σύλλογο.

Φτάσαμε 10 Αυγούστου, η ομάδα κοντεύει να τελειώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ακόμα στον ΑΡΗ δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επομενη μέρα.

Λίγα πράγματα θα γράψω και ουσιαστικά. Προοπτική... Αρβανιτίδης. Εφόσον αυτά που λέει ότι θέλει να κάνει, τα κάνει εντός της εβδομάδας θα είναι και το νέο αφεντικό της ομάδας. Χωρίς αντιδράσεις καθώς οι πάντες τον θεωρούν ως καλή λύση ενός παράγοντα που μπορεί να συμμαζέψει την κατάσταση και να ανεβάσει την ομάδα στην Λίγκα.

Προοπτική... Γ΄εθνική. Αν δεν περάσει από τα λόγια στις πράξεις η πλευρά Αρβανιτίδη, δεν υπάρχει καμία προοπτική στον ΑΡΗ πέρα από την...ζαριά της εκούσιας εκκαθάρισης και της Γ εθνικής. Το αν θα είναι ο Γαλανός ή κάποιος άλλος ας το αποφασίσει ο ΑΣ όταν έρθει η ώρα. Μέχρι σήμερα ο μόνος που εξεδήλωσε ενδιαφέρον και σιγουριά ότι θα πετύχει είναι ο Γαλανός.

Αυτές είναι οι δυο λύσεις για τον ΑΡΗ ή αν θέλετε τα πιθανά σενάρια. Αν όμως το κάθε ένα από αυτά (δεν) προχωρήσει υπάρχει ο Στεφανίδης, αλλά και ο Σκόρδας. Αν δεν προχωρήσει του Αρβανιτίδη, προβλέπω ότι θα καταρρεύσει η διοίκηση Στεφανίδη και θα ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Λάμπρος Σκόρδας. Με τα τωρινά δεδομένα όμως δικαστικά περισσότερες πιθανότητες θα έχει αν προκύψει απόφαση για Γ εθνική!!!

Ο Γιώργος Γαλανός υποστηρίζει ότι έχει τον τρόπο νομικά να τον αντιμετωπίσει, αλλά σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει απόφαση για Γ, ο πρώην πρόεδρος θα κινηθεί δικαστικά (μαζί τους και ο Ματθαίου, Αθανασιάδης) για να πάρει την διοίκηση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχει πιθανότητες επιστροφής, σίγουρα δεν είμαι εγώ!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι ως το τέλος της εβδομάδας είτε θα έχει έρθει ο Αρβανιτίδης, είτε Γαλανός και Σκόρδας θα...κονταροχτυπηθούν για την θέση του Στεφανίδη! Ίδωμεν...

ΥΓ1 Η ανακοίνωση των συνδέσμων αναφέρει όλα όσα γράφουμε και από αυτό το βήμα και για τα χρέη (που ΨΕΥΤΕΣ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ), ενώ τονίζουν και τις ευθύνες της Πολιτείας που είναι τεράστιες. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, λοιπόν...

YΓ2 Με την ομάδα ασχολείται κανείς; Κι άντε στην... προοπτική της Γ εθνικής όλοι μένουν ελεύθεροι. Στην Β με τον Σανιά (που πάει πολύ καλά) μόνο του θα ανέβουμε;

ΥΓ3 Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μυσιρλής.Πέρα από το ότι ανέβασε σε άλλο σάιτ την ανακοίνωση της ΚΜΑ γιατί δεν ήξερε πως να το κάνει στο σάιτ του φορέα(!!!), ζήτησε ενώ είναι μεγαλομέτοχος να δώσουν λύση στην ΠΑΕ, Ο ΑΣ και ο Στεφανίδης που φυσικά έχουν και αυτοί ευθύνες και ο Γαλανός! Και η ΚΜΑ τι θα κάνει που είναι μεγαλομέτοχος στο ποδόσφαιρο; Θα την καλέσει ο ΑΣ να δώσει λύση στο τμήμα στίβου λη στο μπάτμιντον; Τελειώσατε κύριοι. Κλείστε την και όλα τα μέλη, μέλη στον ΑΣ!

ΥΓ4 Για 15 μέρες θα απαλλαχτείτε από την παρουσία μου, αλλά σύμφωνα με το πρόγραμμα του κορυφαίου διαδικτυακού τόπου στην Ελλάδα θα επιστρέψω τέλη Αυγούστου. Ελπίζω ως τότε να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα!

ΥΓ5 Καλές διακοπές και... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!