Φιλικό: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

bet365

Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που... έμπαζε στην άμυνα και ήταν άχρωμος επιθετικά, και επικράτησε με 3-1 του «Άγιαξ» και στο φιλικό του Αγρινίου.

Πριν από μία εβδομάδα ο Παναιτωλικός αποδείχτηκε πιο έτοιμος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφυγε νικητής με 0-1 από τους Ζωσιμάδες. Σήμερα οι δύο ομάδες έδωσαν νέο φιλικό στο Αγρίνιο, με τον «Άγιαξ» να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και τα «καναρίνια» να κάνουν... πάρτι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο... καταιγισμός των γηπεδούχων ξεκίνησε από νωρίς, όταν ο Βελλίδης σταμάτησε δύο φορές τον Άλβες, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, στο 9'. Ο Βραζιλιάνος, όμως, πήρε... εκδίκηση στο 21', όταν δέχτηκε την μπαλιά του Κέβιν, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον πλάσαρε ιδανικά.

Στο 22' το σουτ του Άλβες κατέληξε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνιες λίγο έλειψε να πετύχει ένα όμορφο τέρμα, αφού στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε εκτός. Τελικά, οι παίκτες του Χάβου έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 36' με τον Μαρτίνες, ο οποίος δέχτηκε την κατάλληλη στιγμή την μπαλιά του Κάπελ και την αξιοποίησε ιδανικά.

Όμως, οι Αγρινιώτες δε σταμάτησαν εκεί, αφού πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με τρία τέρματα διαφορά. Ο Κάπελ ήταν και πάλι εκ των πρωταγωνιστών, καθώς μετά από εξαιρετική ενέργεια πάσαρε στον Άλβες, που διαμόρφωσε το 3-0.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και μοναδική φάση ήταν της μείωσης του σκορ από τον ΠΑΣ. Ο Τσάβες, που αποτελούσε συνέχεια πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία, αλλά δεν είχε απειλήσει μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Στεφανάκο να μην μπορεί να αντιδράσει, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 83'.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 1000 άτομα, παρά το γεγονός ότι πλησιάζουμε τα μισά του Αυγούστου, που αποθέωσαν τους παίκτες και είδαν μια αρκετά καλή εικόνα με υποσχέσεις για τη συνέχεια. Αντίθετα, στον «Άγιαξ» φαίνεται πως υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει, τη στιγμή που βρισκόμαστε ακριβώς δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη... σέντρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (63' Στεφανάκος), Κουτρουμάνος (84' Χαντάκιας), Κούσας, Μαλεζάς (67' Ετζενγκουέλε), Κέβιν (75' Κωνσταντινόπουλος), Γοδόι (84' Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (84' Ρουμπουλάκου), Μαρτίνες (84' Ζαρκάδας), Κάπελ (78' Μύγας), Βιγιαφάνιες, Άλβες (88' Κολοκοτρώνης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Ντάσιος (56' Μπέριος), Τζημόπουλος (79' Σκόνδρας), Μιχαήλ, Κοροβέσης (75' Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα, Τσουκαλάς (65'Ακόστα), Κρητικός (53' Γιάγκος), Στρούνα, Ίλιτς (60' Σαπαλίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα