Στην Αθήνα ο Αφελάι! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα ο Αφελάι! (pics & vids)

bet365

Στις 14:50 με πτήση από Άμστερνταμ, έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Αφελάι, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Υποδοχή και αποθέωση για τον παίκτη, που περνάει από ιατρικά!

Περίπου στις 3.30 το μεσημέρι ο Αφελάι εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος», αφού η πτήση του έφτασε τελικώς στην Ελλάδα στις 14.50. Η θερμή υποδοχή για τον Ολλανδό σταρ ήταν δεδομένη, για μία κίνηση που ήδη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση. Η παρουσία έγινε αισθητή, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μπαρτσελόνα να του δίνουν μία φανέλα των Καταλανών, την οποία και υπέγραψε.

Επίσης βγήκαν μαζί του φωτογραφία και ενώ οι φίλαθλοι Πειραιωτών τον αποθέωναν. Ο Αφελάι έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος ενώ μαζί του ήταν και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα. Μόλις λίγα λεπτά μετά την έλευσή του στην Ελλάδα αναχώρησε από το αεροδρόμιο με την συνοδεία ανθρώπων της ομάδας προκειμένου να μεταβεί σε ξενοδοχείο και να ξεκουραστεί και ακολούθως να μπει στην τελική της ευθεία η μεταγραφή του στον σύλλογο.

Καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν (σ.σ. με την γκάμα να περιλαμβάνει και τον Παναθηναϊκό) και ενώ υπήρξαν φίλαθλοι που φωτογραφήθηκαν μαζί του και που πήραν και αυτόγραφο. Ο παίκτης πάντως δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο αυτό πρόκειται να συμβεί μόλις κλείσει και τυπικά.

Γνωριμία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ιατρικά

Ο Αφελάι έχει... φουλ πρόγραμμα λίγη ώρα μετά την άφιξή του. Εκτός από τις απαιτούμενες συστάσεις και την γνωριμία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός έπρεπε να μεταβεί στο Metropolitan για τις εξετάσεις. Εκεί τον περίμενε ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος (όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική φωτογραφία). Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα ιατρικά τεστ είναι διήμερης διάρκειας, ωστόσο μπορεί να ολοκληρωθούν και εντός της ημέρας.

Από νωρίς στο αεροδρόμιο για τον Αφελάι και δύο καθυστερήσεις

Τον παίκτη περίμεναν υπομονετικά από τη 1 το μεσημέρι αρκετοί φίλαθλοι. Και αυτό διότι αρχικά η άφιξή του αναμενόταν εκείνη την ώρα, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση για να φτάσει τελικώς η πτήση του από το Άμστερνταμ στις 14.50. Για την ακρίβεια υπήρξαν δύο καθυστερήσεις. Αρχικά η πτήση του αναμενόταν στην Ελλάδα στις 12.50. Μετά πήρε... μετάθεση για τις 13.50 για να φτάσει τελικώς στις 14.50.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν αρχικά περίπου 15 φίλαθλοι του Ολυμπιακού καθώς και μέλη από την Λέσχη Φίλων της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα. Στην συνέχεια ο αριθμός των οπαδών αυξήθηκε σε 30 και μετά σε 40 με 50. O Αφελάι μετά τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών (1+2) με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Επίσης θα ξεναγηθεί σε Ρέντη και Καραϊσκάκη. Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και για έναν παίκτη που εφόσον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μπορεί να κάνει για τα καλά την διαφορά. Θυμίζουμε πως μετά την επιβεβαιώση της Μπαρτσελόνα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για την πρόταση του Ολυμπιακού στον Αφελάι, υπήρξε επίσημη ενημέρωση των Καταλανών για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Στον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο twitter αναφέρεται ότι ο Αφελάι πήρε άδεια από την προπόνηση του Σαββάτου έτσι ώστε να αποσαφηνίσει το μέλλον του. Το μέλλον του αναμένεται να είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει με τους Καταλανούς για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Δείτε το tweet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα