To... σκέφτεται ο ΠΑΟΚ για Καραγκούνη!

To... σκέφτεται ο ΠΑΟΚ για Καραγκούνη!

Gazzetta team
To... σκέφτεται ο ΠΑΟΚ για Καραγκούνη!

bet365

Το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση στον Γιώργο Καραγκούνη εμφανίζονται να εξετάζουν στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Θεσσαλονίκης.

Ο «Τυπάρας» παραμένει χωρίς ομάδα μετά και το «ναυάγιο» της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και στον Δικέφαλο φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να αποφασίσουν προσεχώς για το αν θα κάνουν κρούση στον έμπειρο μέσο που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άλλωστε έχει πολύ καλή άποψη για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Εθνικής ομάδας, οριστική ωστόσο απόφαση δεν έχε ακόμα παρθεί στον ΠΑΟΚ για το αν θα προχωρήσουν το ενδιαφέρον για τον 37χρονο άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα