Η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει το gazzetta.gr

Γιώργος Καραμάνος
Η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει το gazzetta.gr

bet365

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με στέλεχος της διοίκησης της Μπάρτσα που παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Ιμπραΐμ Αφελάι.

Από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει, από τη Μπαρτσελόνα είπαν στον Ιμπραΐμ Αφελάι να βρει ομάδα. Οι Μπλαουγκράνα ήθελαν ουσιαστικά να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Ολλανδού εξτρέμ. Αυτό αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως και τούτο είναι ουσιαστικά το νούμερο που καλείται να πληρώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με την ίδια τη Μπαρτσελόνα, βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Αυτό μας το επιβεβαίωσαν από τη διοίκηση των Καταλανών που παραδέχτηκαν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσφορά από τις άλλες τέσσερις ομάδες που θέλουν τον παίκτη (σ.σ.: δεν τις κατονόμασαν). Για την ακρίβεια αυτό που είπαν ήταν ότι τη Μπαρτσελόνα δεν την απασχολεί εάν θα δοθεί δανεικός ή με κανονική μεταγραφή. Εκείνο που τους νοιάζει, είναι να γλυτώσουν το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο και ότι δεν αξιώνουν παραπάνω χρήματα εφόσον μιλάμε για κανονική πώληση.

Αυτό φαίνεται πως το αποδέχεται ο Ολυμπιακός, ενώ οι άλλοι μνηστήρες προσπαθούν να τον πάρουν δανεικό και να μοιραστούν το μισθό του Αφελάι με τους Καταλανούς. Οι Ερυθρόλευκοι προφανώς είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μόνοι τους το μισθό του για αυτή την σεζόν (αυτό το ποσό που θα οριστεί και ως μεταγραφή) και να του δώσουν στη συνέχεια ό,τι συμβόλαιο συμφωνήσουν για κάποια χρόνια. Στη Βαρκελώνη (λοιπόν) μιλούν ανοικτά και ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό. Προφανώς το θέμα βρίσκεται τώρα μεταξύ των Ερυθρολεύκων και του ίδιου του Αφελάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα