ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αφελάι, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αφελάι, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού!

Μιχάλης Τσόχος Μιχάλης Τσόχος
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αφελάι, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Oλυμπιακός προχωράει την μεταγραφή του Ολλανδού άσου της Μπαρτσελόνα, Ιμπραΐμ Αφελάι, για τη θέση του αριστερού εξτρέμ!

Από την αρχή το καλοκαιριού ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη Μπαρσελόνα και τον Λουις Ενρίκε, με τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ καλές σχέσεις, έχοντας μιλήσει για διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο Μπόγιαν, για παράδειγμα, ήταν μια από αυτές, ενώ εκείνη που προκύπτει τώρα είναι του 28χρονου Ολλανδού εξτρέμ Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Λουίς Ενρίκε άφησε χθες (7/8) να εννοηθεί στους Ισπανούς δημοσιογράφους ότι θα παραχωρηθούν και αυτός και ο Σονγκ και φαίνεται πως η ομάδα που θέλει περισσότερο τον διεθνή Ολλλανδό με καταγωγή από το Μαρόκο είναι ο Ολυμπιακός!

Ο Λουίς Ενρίκε... έζησε τον Αφελάι στην προετοιμασία της Μπαρτσελονα και είπε στον Μίτσελ ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών του, συμμετείχε κανονικά χωρίς προβλήματα και έτσι ο Ισπανός τεχνικός και ο Ολυμπιακός πείστηκαν για να προχωρήσουν την περίπτωση του. Άλλωστε η ποιότητα και το ταλέντο του Ολλανδού μεσοεπιθετικου είναι δεδομένα. Πριν μερικούς μήνες, στα τέλη του Ιανουαρίου, ήταν να πάρει μεταγραφή στην Τοτεναμ, η οποία χάλασε την τελευταία στιγμή και τώρα φαίνεται πως συζητά το ενδεχόμενο και είναι ανοιχτός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Τον παίκτη θέλει και η Μπεσίκτας, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Αλλωστε, διατηρούν πολύ καλή σχέση με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, με τον οποίο έχει κάνει τελευταία αρκετές δουλειές.

Ο μοναδικός προβληματισμός των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Μίτσελ ήταν η κατάσταση της υγείας του, λόγω των τραυματισμών που είχε, αλλά ο Λουίς Ενρίκε διαβεβαίωσε τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν είχε πρόβλημα στην προετοιμασία. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει ήδη. Ο παίκτης το συζητάει, ενώ υπάρχουν ήδη επαφές και με τον μάνατζέρ του. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι μια υπόθεση που μπορεί να κλείσει άμεσα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.