Στο Μιλάνο περιμένοντας το... CAS ο Πουλίδο!

Στο Μιλάνο περιμένοντας το... CAS ο Πουλίδο!

Δημήτρης Τομαράς
Στο Μιλάνο περιμένοντας το... CAS ο Πουλίδο!

bet365

O Πουλίδο είναι τα τελευταία 24ωρα στο Μιλάνο, όπου κάνει προπονήσεις με τον αδερφό του. Τι περιμένει από το Μεξικό και το... CAS και πότε αναμένονται τα νεότερα!

Η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο δεν έχει τελειώσει ακόμα θετικά για τον Ολυμπιακό, όμως αυτό μπορεί να συμβεί στα τέλη Αυγούστου. Ήδη ο παίκτης έχει πάρει (εδώ και αρκετό καιρό) την κατάσταση στα χέρια του και τα τελευταία 24ωρα είναι στην Ιταλία! Πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο εκεί που είχε γίνει το deal με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής κυνηγός πρόλαβε να κάνει για κάποιες ημέρες διακοπές στην Ρώμη και τώρα έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις μαζί με τον αδερφό του, Αρμάντο Πουλίδο, τον 25χρονο μέσο τον οποίο επίσης έχει κλείσει ο πειραϊκός σύλλογος.

Πιθανότατα βέβαια ο Αρμάντο Πουλίδο να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ (σε αντίθεση με τον Άλαν που έχει σίγουρη θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ). Μαζί με τα δύο αδέρφια είναι και η υπόλοιπη οικογένεια που δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του Άλαν στις δύσκολες στιγμές που περνάει λόγω της Τίγκρες. Ο Πουλίδο μετέβη στο Μιλάνο και για άλλον λόγο (σ.σ. πέραν του να μπορεί να κάνει με την ησυχία του τις προπονήσεις του).

Για να είναι κοντά στα γραφεία του CAS έτσι ώστε όταν θα εκδικαστεί η υπόθεσή του να ταξιδέψει πιο γρήγορα και έγκαιρα εκεί και να μάθει από πρώτο χέρι τα νέα. Τι περιμένει όμως από την Ομοσπονδία του Μεξικού για να φτάσει στο τελικό στάδιο της δικαίωσης; Ένα έγγραφο από επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Μεξικό, που να πιστοποιεί πως είναι ελεύθερος.

Που να αναφέρει πως το συμβόλαιό του με την Τίγκρες έχει λήξει. Ο Πουλίδο που έχει επιστρατεύσει για την εν λόγω αιτία πολύ καλούς και έμπειρους νομικούς (σ.σ. έχοντας παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό και την μεγάλη στήριξη του Ολυμπιακού σε ότι χρειάζεται) και είναι ενήμερος πως αυτό το χαρτί υπάρχει. Το πρόβλημα είναι πως ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής βρίσκεται για σημαντικές υποχρεώσεις στον Καναδά και δεν θα γυρίσει πριν τις 24 Αυγούστου στην χώρα.

Όπερ σημαίνει πως ο Άλαν Πουλίδο θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 24 ή τις 25 του τρέχοντος μηνός το συγκεκριμένο χαρτί για να μπορέσει να δει την περίπτωσή του να φτάνει εκεί που πρέπει, δηλαδή στο CAS και κατόπιν τούτου να μάθει και την τελική απόφαση. Ο Άλαν Πουλίδο συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα πως και το CAS αλλά και η FIFA θα τον δικαιώσουν. Ο ίδιος ο παίκτης περιμένει πως και πως να τελειώσει η μεγάλη αυτή περιπέτειά του και να καταφέρει να ενταχθεί στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

* Παρά τα όσα διαρρέονται και έχουν γραφτεί η Ομοσπονδία του Μεξικού δεν έχει πάρει καμία τελική απόφαση για τον Πουλίδο ενώ ο παίκτης έχει προσφύγει εκτός από την FIFA και στο CAS.

** Εκπρόσωποι της Σταντάρ Λιέγης αλλά και ο προπονητής Γκάι Λουζόν διέψευσαν στον Τύπο του Βελγίου πως η ομάδα ασχολείται ή ασχολήθηκε ποτέ με τον Άλαν Πουλίδο. Ο σύλλογος της Λιέγης κοιτάζει για δύο περιπτώσεις φορ από την Λατινική Αμερική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα