Κρόιφ έρχεται, Βρύζας φεύγει!

Κρόιφ έρχεται, Βρύζας φεύγει!

Απόστολος Παγώνης
Κρόιφ έρχεται, Βρύζας φεύγει!

bet365

Το gazzetta.gr έφερε στο φως την υπόθεση του Ζόρντι Κρόιφ για τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η άφιξή του αναμένεται τέλη Οκτωβρίου. Στην πόρτα της εξόδου ο Βρύζας!

Ο Ζόρντι Κρόιφ, γιος του σπουδαίου Γιόχαν, θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr και θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο στην ομάδα από τη νέα χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η άφιξη του Ολλανδού θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, προκειμένου να γνωριστεί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, να αναλάβει δράση στην ουσία και να προετοιμάσει την ομάδα όχι μόνο για τις κινήσεις το καλοκαίρι του 2015, αλλά και για κάποιες αποκτήσεις που πιθανόν κριθούν αναγκαίες τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Ζήσης Βρύζας δεν θα βρίσκεται στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ. Ο πρώην διεθνής φορ ζήτησε ραντεβού από τον Ιβάν Σαββίδη για να μιλήσουν, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος τον παρέπεμψε στο νέο πρόεδρο, Ιάκωβο Αγγελίδη, ο οποίος από τις 14 Αυγούστου αναλαμβάνει και τυπικά. Η κίνηση αυτή του Σαββίδη ουσιαστικά... δείχνει το δρόμο για την έξοδο προς τον Ζήση Βρύζη, από τον οποίο, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι ικανοποιημένος.

Τόσο όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, όσο και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ΠΑΕ. Το επόμενο βήμα του Βρύζα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, έχει ήδη αποφασιστεί. Θα ανοίξει δικό του γραφείο μάνατζερ και θα στραφεί στην εκπροσώπηση παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα