Ο αποκλεισμός αλλάζει την πρεμιέρα

Gazzetta team
Ο αποκλεισμός αλλάζει την πρεμιέρα

bet365

Αλλαγές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League φέρνει ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τα πλέι οφ του Champions League.

Οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσουν το πρώτο ματς στις 21 Αυγούστου και ενώ δύο μέρες αργότερα είναι προγραμματισμένο να παίξουν εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να μεταθέσει το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός μία μέρα μετά (Κυριακή 24/8) και στη θέση της αναμέτρησης αυτής που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο θα πάρει το Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. της Super League που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου 2014 και της συμμετοχής της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο UEFA Europa League, ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου και ώρα 21:30 και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 21:30».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας μετά την αλλαγή

Σάββατο 23 Αυγούστου
19:15 Κέρκυρα - Πανθρακικός
19:15 ΟΦΗ - Παναιτωλικός
21:30 Ολυμπιακός - Νίκη Βόλου

Κυριακή 24 Αυγούστου
19:15 Ατρόμητος - Πλατανιάς
19:15 Βέροια - Skoda Ξάνθη
19:15 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Καλλονής
19:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
21:30 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 25 Αυγούστου
21:30 Πανιώνιος - Εργοτέλης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα