Στους ισχυρούς ο Παναθηναϊκός

Στους ισχυρούς ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στους ισχυρούς ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ την Παρασκευή (08/08) με μοναδικό στόχο να συνεχίσει στους ομίλους.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να περάσουν τη Σταντάρ Λιέγης και θα συνεχίσουν ως ισχυροί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου και πάλι όμως μπορούν να αντιμετωπίσουν αντίπαλους που... κρύβουν παγίδες.

Στα πλέι οφ βρίσκονται οι Απόλλων Λευκωσίας, Ίντερ, Λόκερεν, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μέταλιστ, Μίντιλαντ, Γκλάντμπαχ, Νασιονάλ, ΠΑΟΚ, Ραπίντ Βιέννης, Ροστόβ, Σεντ Ετιέν, Τότεναμ, Τραμπζονσπόρ, Τβέντε, Βιγιαρεάλ, Ζυρίχη, Τσβόλε.

Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος συνολικά 62 ομάδες, που θα χωριστούν σε 5 γκρουπ των 10 και ένα των 12. Οι ισχυροί του κάθε γκρουπ θα αντιμετωπίσουν τους εκάστοτε ανίσχυρους. Οι ομάδες θα ολοκληρωθούν μετά τους αγώνες της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa. Από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τα αποτελέσματα της Τρίτης, «κατεβαίνουν» μαζί με τον Παναθηναϊκό οι Ντέμπρετσεν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γκρασχόπερ.

Στους ομίλους του Europa League έχουν προκριθεί ήδη οι Ντιναμό Κιέβου, Φιορεντίνα, Έβερτον, Γκινγκάμπ, Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ και Εστορίλ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα