Νάβας: «Ρεάλ Μαδρίτης, ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου»

Νάβας: «Ρεάλ Μαδρίτης, ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου»

Gazzetta team
Νάβας: «Ρεάλ Μαδρίτης, ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου»

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό. ;

Ο Νάβας παρουσιάστηκε μπροστά σε περίπου 6000 οπαδούς της «Βασίλισσας», οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν σε video ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Ο Κέιλορ χαιρέτησε όλους τους Κοσταρικανούς και τόνισε ότι ζει την πιο σημαντική μέρα της ζωής του ως ποδοσφαιριστής!

«Το βλέπω ως μια ευκαιρία πολύ καλή για την καριέρα μου. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε έναν τέτοιο σύλλογο, τον πιο μεγάλο του κόσμου. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο μεγάλοι τερματοφύλακες εδώ και αυτό θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Μπορώ να ανταγωνιστώ και αν έχω τη δυνατότητα να παίξω, θα δείξω ότι μπορώ να τα πάω καλά», είπε αρχικά.

«Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, για τις οποίες δεν πρόκειται να μιλήσω. Ήταν μεγάλες ομάδες, αλλά δεν είχα καμία αμφιβολία όταν μου παρουσιάστηκε η προοπτική να έρθω εδώ. Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ, να βελτιωθώ. Στη Μαδρίτη υπάρχουν δύο έξοχοι τερματοφύλακες. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω, να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία», πρόσθεσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα