Φιλικό με Ουντινέζε η Καλλονή

Gazzetta team
Φιλικό με Ουντινέζε η Καλλονή

bet365

Με την Ουντινέζε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της Καλλονής μπρσοτά στο κοινό της. Οι Νησιώτες ανακοίνωσαν το σπουδαίο αυτό φιλικό που θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου στο Στάδιο της Μυτιλήνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μεγάλη στιγμή για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο και για όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού έφτασε! Το μεγάλο διεθνές φιλικό της ομάδας μας με την ιταλική Ουντινέζε θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Λίγα λόγια για την Ουντινέζε

Με έδρα την πόλη Ούντινε της επαρχίας Φρίουλι στη βόρεια Ιταλία, η Ουντινέζε είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Serie Α, η δεύτερη αρχαιότερη μετά την Τζένοα. Έδρα της αποτελεί το δημοτικό στάδιο Φρίουλι με χωρητικότητα 41.652 φιλάθλων.

Ιδρύθηκε το 1896 ως Σύλλογος Γυμναστικής και Ξιφασκίας του Ούντινε κερδίζοντας την πρωτιά στο ανεπίσημο μέχρι τότε πρωτάθλημα της χώρας.

Η καλύτερη περίοδος στην ιστορία της ομάδας άρχισε από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 όταν επέστρεψε στα σαλόνια της Serie A. Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, η Ουντινέζε άρχισε να καθιερώνεται στο προσκήνιο του ιταλικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας μάλιστα στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος τη σεζόν 1998-1999. Την περίοδο 2005-2006 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Champions League (αντιμετώπισε μάλιστα και τον Παναθηναϊκό) ενώ τη σεζόν 2008-2009 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Κορυφαίοι παίκτες

Ντίνο Τζοφ
Φράνκο Καούζιο
Βιντσέντσο Ιακουίντα
Εντίνιο
Ζίκο
Μάρτσιο Αμορόζο
Όλιβερ Μπίρχοφ
Αντόνιο Ντι Νατάλε

Περσινή θέση
14η θέση στη Serie A

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα