Δοκιμάζει Αφρικανό μέσο ο ΠΑΟΚ (vid)

Δοκιμάζει Αφρικανό μέσο ο ΠΑΟΚ (vid)

Απόστολος Παγώνης
Δοκιμάζει Αφρικανό μέσο ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει τις επόμενες μέρες ο Αφρικανός μέσος, Αλιέου Ντάρμπο, ο οποίος θα δοκιμαστεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ντάρμπο κατάγεται από την Γκάμπια, αλλά έχει γεννηθεί στην Σουηδία (3 Αυγούστου 1992). Ο 22χρονος μέσος έχει φορέσει την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και από την 1η Ιουλίου είναι χωρίς ομάδα.

Τον Ιανουάριο του 2012 έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Λε Μαν και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου προσπάθησε να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία. Η Σάντερλαντ τον είχε προσεγγίσει, ώστόσο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε προφορική συμφωνία με την Γουίγκαν. Ωστόσο, εκείνη την εποχή ο Ντάρμπο αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό στο γόνατο και έκανε θεραπεία στην Σουηδία.

Ο μέσος από την Γκάμπια με δηλώσεις του έλεγε ότι πήγε στην Αγγλία και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Γουίγκαν, όμως λίγο αργότερα ο σύλλογος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πριν από λίγο διάστημα το όνομά του συνδέθηκε με την ιταλική Κροτόνε.

Αυτές τις ημέρες θα βρεθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και αν πείσει με την απόδοσή του δεν αποκλείεται ο «δικέφαλος» του Βορρά να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Δείτε τον σε δράση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα