ΠΑΟ για Ντιέγο Λαξάλ!

Gazzetta team
ΠΑΟ για Ντιέγο Λαξάλ!

bet365

Ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Ίντερ, Ντιέγο Λαξάλ εμφανίζεται να έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, με αρκετές ιταλικές ομάδες να θέλουν επίσης τον Ουρουγουανό.

Ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα το βράδυ, είναι δεδομένο ότι θα φέρει και περαιτέρω ενίσχυση, με τον Ντιέγο Λαξάλ να βρίσκεται όπως φαίνεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού για τη θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με το «Goal» οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο επαφών με την Ίντερ όπου κι ανήκει ο 21χρονος ακραίος και οι «νερατζούρι» εμφανίζονται να δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Ο Λαξάλ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ουρουγουάης, είναι διεθνής με την U20 της «Σελέστε», ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μπολόνια έχοντας 15 συμμετοχές και 2 γκολ, αμφότερα μάλιστα στο 3-3 με τη Μίλαν.

Ο νεαρός άσος πάντως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ακόμα ομάδων, με τον ανταγωνισμό για τον Παναθηναϊκό να είναι υψηλός. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, το όνομά του βρίσκεται στις λίστες των Έμπολι, Κάλιαρι, Τσεζένα και Σαμπντόρια, καθώς επίσης της γαλλικής Σεντ Ετιέν. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Έμπολι, Μαρσέλο Κάρλι παραδέχτηκε πως έχει ήδη γίνει μία πρώτη -ανεπιτυχής- κρούση στην Ίντερ για τον δανεισμό του Λαξάλ, ο οποίος στοίχισε στους Μιλανέζους περί τα 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν πέρυσι από την Ντεφενσόρ της πατρίδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα