Μανιάς διετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Μανιάς διετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και με τη... βούλα είναι ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον «Άγιαξ» για δύο χρόνια.

Όπως είχαμε γράψει από την περασμένη Τρίτη, ο Μιχάλης Μανιάς αναμενόταν να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από σήμερα αυτό είναι και επίσημο, καθώς ο 24χρονος φορ υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον «Άγιαξ» για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι παρουσία του προέδρου κου Γιώργου Χριστοβασίλη και του Κίμωνα Κοκορόγιαννη, ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στις συζητήσεις που έγιναν για την μεταγραφή του.

Το who is who

Ο Μιχάλης Μανιάς γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1990, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ, καθώς και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Μοσχάτο και ακολούθησαν ΠΑΟ Ρουφ και Γλυφάδα πριν πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου... έφτιαξε το όνομά του. Βγήκε πρώτος σκόρερ της Football League της σεζόν 2012-2013 με 20 γκολ κερδίζοντας τη μεταγραφή του στον Άρη, με τον οποίο μέτρησε 31 συμμετοχές και 7 γκολ.

«Σωστό βήμα για την καριέρα μου»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μανιάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και πιστεύει πως έκανε ένα πολύ σωστό βήμα για την καριέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή μου, κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου, Τσελιόπουλο, καθώς επίσης και τον τεχνικό διευθυντή, κο Δημήτρη Νιαρχάκο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να ενταχθώ σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που πλέον είναι και δικοί μου. Πιστεύω ότι έκανα ένα πολύ σωστό βήμα για την καριέρα μου, εφόσον ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί παντού», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα