Δώρο ζωής για το Αμβούργο

Γιώργος Καραμάνος
Δώρο ζωής για το Αμβούργο

bet365

Ενας 77χρονος πάμπλουτος οπαδός του Αμβούργου δάνεισε άτοκα στην ομάδα 25 εκατ. ευρώ για να κάνει μεταγραφές και να μην κινδυνέψει όπως πέρσι.

Τη στιγμή που τα οικονομικά του δεν του επιτρέπουν παρά να παλεύει για την παραμονή, για καλή του τύχη το Αμβούργο έχει την τύχη να έχει ως πιστό οπαδό τον Κλάους-Μίχαελ Κουν. Ο 77χρονος ζάμπλουτος επιχειρηματίας λατρεύει από μικρο παιδί την ομάδα και έχει βαλθεί να τη βοηθήσει τώρα στα δύσκολα.

Αφού έχει ήδη δώσει άτοκο δάνειο επτά εκατ. ευρώ, τώρα προσφέρει ακόμα 25 εκατ. (17 τώρα και τα άλλα οκτώ αργότερα). Μάλιστα εκείνος είχε πάρει στο λιμάνι του Βορρά τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαερτ και τώρα χάρη σε αυτά τα χρήματα έγινε η αγορά του Βαλόν Μπεχράμι, ενώ ετοιμάζονται εκείνες των Νικολάι Μίλερ (Μάιντς) και Ματίας Οστρζόλεκ (Αουγκσμπουργκ) που θα ενισχύσουν αρκετά το Αμβούργο.

Ο 77χρονος Κουν θεωρείται από το περιοδικό «Forbes» ως ο 119ος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη, με την περιουσία του να υπολογίζεται σε κάμποσα δισ. ευρώ. Οπότε τι είναι λίγα εκατομμυριάκια για να δει την ομάδα του να μην μπαίνει και φέτος σε μπελάδες υποβιβασμού;

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα