«Ευχαριστώ» από Φύσσα

«Ευχαριστώ» από Φύσσα

Gazzetta team
«Ευχαριστώ» από Φύσσα

bet365

Ο Τάκης Φύσσας ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν στο μεγάλο ταξίδι του στην Εθνική ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Ο Φύσσας, μετά την διεθνή καριέρα του ανέλαβε πόστο τεχνικού διευθυντή στη «γαλανόλευκη», μένοντας συνολικά 16 χρόνια κοντά της! Με ανακοίνωσή του, ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της ομάδας, κάνοντας ξεχωριστή μνεία στους παίκτες και τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την λήξη της συνεργασίας μου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήθελα να αναφερθώ δημόσια στους συντελεστές ενός ταξιδιού 16 ετών. Τα δέκα εξ αυτών τιμώντας το εθνόσημο ως ποδοσφαιριστής και τα έξι από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των Εθνικών ομάδων.

Ευχαριστώ την Ε.Π.Ο, την διοίκηση και όλους τους συνεργάτες μου, που με την συμπαράσταση τους αναπτύχθηκε το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, με σκοπό την καλύτερη δόμηση των εθνικών ομάδων και την εύρεση νέων ποδοσφαιριστών.

Θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους διεθνείς όλων των ομάδων για την απόδοση τους αλλά κυρίως για την αποδοχή της φιλοσοφίας μου που έχει να κάνει με την ύψιστη τιμή του να φοράς το εθνόσημο.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όλους τους Έλληνες για την στήριξη τους και εύχομαι καλή πορεία στις Εθνικές μας ομάδες».

 

Τελευταία Νέα