H πρόκριση φέρνει... χρυσό στον Παναθηναϊκό

H πρόκριση φέρνει... χρυσό στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
H πρόκριση φέρνει... χρυσό στον Παναθηναϊκό

bet365

Πολύ σημαντικά θα είναι και τα οικονομικά οφέλη για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον 5 εκατ. τα έσοδα!

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τη Λιέγη και πλέον θα προσπαθήσουν στην «καυτή» Λεωφόρο να πάρουν την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ασχέτως πάντως αν καταφέρουν να μπουν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και η παρουσία τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης, πρόκειται να φέρει πολύ μεγάλη ανάσα στα ταμεία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα εφόσον το τελευταίο σφύριγμα του αυριανού αγώνα τους βρει νικητές, τα συνολικά έσοδα του Τριφυλλιού πρόκειται να φτάσουν τουλάχιστον τα 5 εκατ. ευρώ, ποσό βέβαια που μπορεί σαφώς να είναι μεγαλύτερο. Η ενδεχόμενη πρόκριση άλλωστε θα φέρει σίγουρη παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και σε περίπτωση μάλιστα που δεν προκριθεί ένας εκ των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου ή Αστέρα, θα εισπράξουν περί τις 350-400 χιλ. ευρώ επιπλέον από το market pool της UEFA.

Παράλληλα όπως σημειώνει η «Sportday» η παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη φέρνει επιπλέον έσοδα και από τους χορηγούς, μιας και στις συμφωνίες που υπογράφονται τα κέρδη αυξάνονται για τις εκτός συνόρων εμφανίσεις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα