Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα Ολιμπά

Gazzetta team
Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα Ολιμπά

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά συνεχίζεται καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γάλλο τερματοφύλακα Κέβιν Ολιμπά.

Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 10/3/1988) από τη Μαρτινίκα, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.86 μ. και φορούσε, επί σειρά ετών, τη φανέλα της γαλλικής Μπορντό.
Ο Ολιμπά έχει αγωνιστεί τόσο με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας (U21), όσο και με την εθνική ομάδα της Μαρτινίκας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας της Μπορντό, πλην της περιόδου 2009 – 2010 όταν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ανζέ ως δανεικός.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στα γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, παρουσία του κ. Μανώλη Μαθιουλάκη (φωτογραφία), ο Ολιμπά εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την ομάδα μας, κάνοντας λόγο για «νέα αρχή». Αναλυτικότερα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πλατανιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Είναι μια νέα αρχή για εμένα και στόχος μου είναι να αγωνίζομαι και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα μου προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να αποκτήσω εμπειρίες εκτός Γαλλίας. Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να έχω έτσι την ευκαιρία, κάποια στιγμή στο μέλλον, να αγωνιστώ και πάλι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Περιμένω, επίσης, τους φίλους της ομάδας μας στο γήπεδο για να τους γνωρίσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα