Θέλεις να εξελιχθείς; Πήγαινε στον Παναθηναϊκό!

Θέλεις να εξελιχθείς; Πήγαινε στον Παναθηναϊκό!

Θέλεις να εξελιχθείς; Πήγαινε στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει γιατί ένας παίκτης που θέλει να εξελιχθεί, πρέπει να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης γίνεται Ελληνας, λοιπόν, και είναι φανερό, ότι νοιώθει πως βρίσκει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στον Παναθηναϊκό. Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν στον σύλλογο, όπως υπήρχαν στο παρελθόν, αλλά υπάρχει τέτοια οργάνωση και τέτοια μεθοδικότητα, που δεν βρίσκεις σε άλλη ελληνική ομάδα και ελάχιστες φορές είχε και ο Παναθηναϊκός ο ίδιος στο παρελθόν.

Θέλεις να εξελιχθείς, ή να αναγεννηθείς σαν παίκτης; Πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι πράξεις, το λέει το αποτέλεσμα. Ο Νάνο ήρθε από την Β’Εθνική Ισπανίας και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος. Ο Κουτρουμπής έπαιζε στην ΑΕΚ και ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και στον Παναθηναϊκό πάει από το καλό στο καλύτερο και χτυπάει και την πόρτα της Εθνικής. Ο Μέντες ήταν στα αζήτητα και πλέον είναι από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της ομάδας, ένας αμυντικός χαφ με εξαιρετική
τεχνική κατάρτιση.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει επίσης μεγάλη βελτίωση από χρόνο σε χρόνο. Το ίδιο και ο Λαγός. Ο Ζέκα θυμηθείτε πως ήταν όταν πρωτοήρθε στην ομάδα και πως παίζει σήμερα. Ο Καρέλης ήρθε από μία ομάδα της Ρωσίας, την Αμκαρ, όπου έπαιζε και δεν έπαιζε και μέσα σε ένα χρόνο έχει κάνει άλματα βελτίωσης και ήταν στην προεπιλογή του Σάντος στο Μουντιάλ. Ο Κλωναρίδης πήγε στην Λιλ, για να παίξει κατέληξε στην Μουσκρόν και ήρθε στον Παναθηναϊκό , όπου εξελίσεται σε έναν από τους πιο επικίνδυνους ακραίους επιθετικούς και γίνεται Ελληνας, για
να παίξει στην Εθνική.

Ο Μπέργκ θυμόμαστε όλοι πως ήταν όταν ήρθε πέρυσι. Με προβλήματα τραυματισμών και χωρίς συμμετοχές στο Αμβούργο. Αποτέλεσμα; Εκανε τόσο καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό, που κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Σουηδίας.

Το ίδιο συνέβη και με τον Πράνιτς, που ήρθε από μία κακή χρονιά στην Σπόρτινγκ και οι εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό τον επανέφεραν στην Εθνική Κροατίας.
Ακόμα και ο Σίλντεφελντ από τον δεύτερο γύρο του περασμένου πρωταθλήματος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αξιόπιστους αμυντικούς.

Είναι πολλά τα παραδείγματα. Ο Παναθηναϊκός εξελίσεται σε έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο για τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά, που κάνει το τεχνικό τιμ, το οποίο ασχολείται και με την παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχή βελτίωση σε όλους, η σχεδόν σε όλους.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση έχει καταφέρει να ομαλοποιήσει την οικονομική κατάσταση με αποτέλεσμα οι σημερινοί παίκτες της ομάδας να πληρώνονται στην ώρα τους.

Ετσι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ΤΑ λεφτά, που έχουν άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, αλλά πλέον έχει το ατού οι ποδοσφαιριστές να βλέπουν την ομάδα σαν μία χρυσή ευκαιρία , για να παίξουν και να εξελιχθούν. Την στιγμή, που συνάδελφοί τους πηγαίνουν σε άλλη ομάδα, για να παίξουν και συνήθως καταλήγουν δανεικοί σε διάφορες άλλες ομάδες…..για ευνόητους λόγους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.