Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1

bet365

Στο πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και κέρδισε 0-1 τον «Άγιαξ» χάρη στο γκολ του Κάπελ.

Το πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό του έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι, ενώ υπήρχαν και οπαδοί των «καναρινιών», που ταξίδεψαν από το Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αποδείχτηκαν πιο έτοιμοι από τους Ηπειρώτες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 3', όταν ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Μήλιου, ενώ ο ίδιος παίκτης αιφνιδιάστηκε στη σέντρα του Κέβιν έξι λεπτά αργότερα, με αποτέλεσμα η μπάλα να χτυπήσει πάνω του και να απομακρύνει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Το πρώτο μέρος δεν περιελάμβανε πολλά πράγματα, με τον «Άγιαξ» να έχει μόλις μία καλή στιγμή στο ματς, αυτή του Γιάκου στο 37', όπου απέκρουσε ωραία το σουτ ο Ράφαελ.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες, όμως ο Παναιτωλικός ήταν και πάλι ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, ήρθε το γκολ στο 50', όταν ο Μαρτίνες έδωσε στον Μύγα, αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο Παπουτσογιαννόπουλος δε βρήκε την μπάλα, κάτι που έκανε με πλασέ ο Κάπελ για να γράψει το 0-1. Η εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες σταμάτησε στον Σωτηρίου στο 71', ενώ οι Αγρινιώτες είχαν δύο δοκάρια στην ίδια φάση στο 86'.

Ο Μπεχαράνο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ετζενγκουέλε με κεφαλιά αστόχησε, αρχικά, για να τον ακολουθήσει ο Κολοκοτρώνης με νέα κεφαλιά. Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Παναιτωλικό να δείχνει πιο έτοιμος και τον ΠΑΣ ότι θέλει ακόμη δουλειά, με τρεις εβδομάδες να απομένεουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (33' Στρούνα, 82' Ιωάννου), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Χαρίσης, Κρητικός, Γιάκος, Ίλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Αυγενικού, Μουσκάι, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλίδης

Παναιτωλικός: Ράφαελ (46' Στεφανάκος, 83' Κολοβούρης), Κουτρουμάνος (46' Μπεχαράνο), Κούσας (75' Ζαρκάδας), Μαλεζάς (63' Ετζενγκουέλε), Κέβιν (63' Κωνσταντινόπουλος), Κόρμπος (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι (75' Καλογέρης), Μήλιος (46' Μύγας), Μαρτίνες (75' Χαντάκιας), Κάπελ (75' Κουτρουμάνος), Άλβες (75' Μήλιος, 83' Κολοκοτρώνης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα