«Κορτράικ; Μόνο Παναθηναϊκός!»

«Κορτράικ; Μόνο Παναθηναϊκός!»

«Κορτράικ; Μόνο Παναθηναϊκός!»

bet365

Ο Γκάι Λουζόν αλλάζει όλη την ομάδα για το ματς με την Κορτράικ, ώστε να έχει ξεκούραστους παίκτες για τη Λεωφόρο. «Τρέχει» ο Γουάτ για Παναθηναϊκό!

Χωρίς μεταγραφές, με παίκτες τραυματίες και τον Εζεκίελ στο Κατάρ, ο Γκάι Λουσόν... ξέσπασε και τόνισε πως θα ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς για το ματς πρωταθλήματος με την Κορτράικ!
«Σε αυτή την κατάσταση που είμαστε, αυτή η ομάδα δεν μπορεί να παίζει κάθε τρεις μέρες με βασικούς. Πρέπει να ξεκουραστούν, θα αλλάξω 90-90% την ομάδα για το ματς με την Κορτράικ» τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός που άφησε στη Λιέγη τους Σταμ, Καρσελά, ενώ αρκετοί βασικοί θα είναι στον πάγκο.

«Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της φρεσκάδας. Αυτό το ματς είναι πιο σημαντικό σε σχέση με αυτό κόντρα στην Κορτράικ. Είναι ζωτικής σημασίας για μας η ομάδα να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα βάλω σε κίνδυνο το ματς με τον Παναθηναϊκό χρησιμοποιώντας τους βασικούς με την Κορτράικ. Δεν έχω άλλη επιλογή...» τόνισε Ο Λουζόν.

Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σταντάρ, ο Τόνι Γουάτ... τρέχει για το ματς στη Λεωφόρο, ωστόσο είναι δύσκολο να παίξει ολόκληρο το 90λεπτο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα