Πρώτη για Λούικς, Σωτηράκο στη Νίκη

Πρώτη για Λούικς, Σωτηράκο στη Νίκη

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη για Λούικς, Σωτηράκο στη Νίκη

bet365

Την πρώτη τους προπόνηση ως ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Λούικς και Σωτηράκος, που ακολούθησαν ατομικό.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Νίκης Βόλου ενσωματώθηκαν από σήμερα στην προετοιμασία του συλλόγου. Ο λόγος για τους Λούικς, Σωτηράκο, οι οποίοι ανακοινώθηκαν σήμερα και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Οι δύο προαναφερθέντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Στην πρωινή οι Θεσσαλοί έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Μαγνησίας θα συνεχιστεί αύριο το πρωί με μία προπόνηση, ενώ για το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα