Ατομικό για δύο στον Ατρόμητο

Ατομικό για δύο στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στον Ατρόμητο

bet365

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Ούμπιντες και Θεολόγου στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς με τη Σαράγεβο.

Ικανοποίησε υπήρχε στον Ατρόμητο για τη νίκη επί της Σαράγεβο εκτός έδρας, όμως οι Περιστεριώτες άφησαν πίσω το χθεσινό ματς. Η αποστολή επέστρεψε στη βάση της και άπαντες έστρεψαν την προσοχή τους στη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης (7/8). Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Βόσνιους έκαναν αποθεραπεία και σπα, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Από την πλευρά τους, οι Ούμπιντες και Θεολόγου γυμνάστηκαν ατομικά και θα συνεχίσουν αύριο το πρόγραμμά τους στο αθλητικό κέντρο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ρεπό. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί από την Κυριακή (3/8) και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη (6/8).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα