Φιλικό: Πανθρακικός - Λέγκια Βαρσοβίας 1-0

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό: Πανθρακικός - Λέγκια Βαρσοβίας 1-0

bet365

Ο Πανθρακικός έδωσε το τελευταίο του φιλικό επί πολωνικού εδάφους, στο οποίο κέρδισε 1-0 τη δεύτερη ομάδα της Λέγκια Βαρσοβίας και έκανε τρεις τις νίκες του.

Το τελευταίο φιλικό του παιχνίδι έδωσε ο Πανθρακικός επί πολωνικού εδάφους. Οι ακρίτες αντιμετώπισαν τη δεύτερη ομάδα της Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία αγωνίστηκαν και παίκτες από την πρώτη ομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όπου διαμένουν.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε θετικά στοιχεία καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και έκανε τρεις τις νίκες του στα φιλικά που έδωσε εκεί. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Θανάσης Παπαγεωργίου στο πρώτο ημίχρονο, αφού εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Βέβαια, ο σύλλογος της Κομοτηνής είχε κι άλλες καλές στιγμές, κυρίως στην επανάληψη. Λίγο πριν το γκολ του Παπαγεωργίου ο Εμπόου αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ του σουτ του Ζδράβου-Ρίζου στο 75' από τα 20 μέτρα «έβγαλε» ο τερματοφύλακας των Πολωνών.

Τελευταία ευκαιρία ήταν στο 80', όταν ο Κάσες εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπεν Σαμπάτ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι δεν αποδείχτηκε σοβαρός ο τραυματισμός του Ντενίζ Μπαϊκαρά στο κεφάλι. Ο Τούρκος επιθετικός μέσος δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο.

Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, ώστε να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. Τέλος, το ματς παρακολούθησαν και περίπου 100 φίλαθλοι, εκ των οποίων 50 ήταν παιδιά της ακαδημίας του Πλόνσκι, κωμόπολη σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο.

Πανθρακικός: Φερνάντες, Σαμπάτ, Σερφά, Εμπό, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Μεχία, Μπαϊκαρά (39' Χασομέρης), Πέρεζ, Τζάνης, Ντιγκινί.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Πασχαλάκης, Λαδάκης, Χρήστου, Καθάριος, Κάσες, Ζδράβος-Ρίζος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα