Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Πινάρες

Νίκος Τσιώκος
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Πινάρες

bet365

Ο 23χρονος Χιλιανός μέσος, Σέζαρ Ιγκνάσιο Πινάρες Ταμάγιο, είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέζαρ Ιγκνάσιο Πινάρες Ταμάγιο. Ο 23χρονος Χιλιανός μέσος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και υποβλήθηκε με επιτυχία στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο και να ακολουθήσει η ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Σέζαρ Ιγκνάσιο Πινάρες Ταμάγιο.

Το who is who

Ο Χιλιανός μέσος γεννήθηκε στις 23 Μαίου 1991 στο Σαντιάγκο και ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Κόλο Κόλο. Το 2010 πήρε μεταγραφή στην Κιέβο Βερόνα και ακολούθησε η Τριεστίνα για να επιστρέψει το 2012 στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σαν Λούις Ντε Κιλότα.

Το 2013 αγωνίστηκε στην Σαντιάγκο Μόρνινγκ και τη φετινή περίοδο στην Ντεπόρτες της Χιλής έχοντας 32 συμμετοχές. Είναι εφτά φορές διεθνής με την U-20 της πατρίδας του, ενώ το 2011 αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα Νέων.

«Σκληρή δουλειά και προσπάθεια»

Μετά την ανακοίνωσή του, ο Πινάρες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε πως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια ελπίζει να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου να πετύχουν τους στόχους τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Έχω θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά και με σκληρή δουλειά και προσπάθεια πιστεύω θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει», ήταν τα λόγια του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα