Παντελιάδης: «Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Παντελιάδης: «Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε»

bet365

Αδικημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Μάιντζ, παρουσιάστηκε ο Θανάσης Παντελιάδης...

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Παντελιάδης στον Novasport FM 94,6...

Για την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Μάιντς: «Δεν είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που δείξαμε. Στη ρεβάνς θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο αποτελεσματικοί για να μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για την εικόνα της Μάιντς: «Σίγουρα περιμέναμε πιο δυνατή, αλλά ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν γι’ αυτήν. Με τον καιρό θα είναι πιο δυνατή. Αν μια ομάδα έπρεπε να πάρει τη νίκη βάσει εικόνας, αυτή ήταν ο Αστέρας, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε».

Για την στιγμή επίτευξης του γκολ: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν δεχτήκαμε ούτε φάση, αντίθετα απειλήσαμε πολλές φορές. Το γκολ ήρθε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου όμως δεν μας πτόησε. Η Μάιντς πίεσε για ένα τέταρτο, όμως είχε μόνο μια φάση, ενώ η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήταν δική μας. Δεν έμπαινε με τίποτα η μπάλα χθες. Είναι όμως ένα σκορ που μπορούμε να παλέψουμε να ανατρέψουμε στην Τρίπολη».

Για την ρεβάνς:«Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να διαφυλάξουμε το μηδέν, ώστε να μη γίνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και στην άμυνα. Πιστεύω πως θα έχουμε τις φάσεις για να σκοράρουμε. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα».

Για το ρόστερ του Αστέρα: «Υπάρχουν αρκετά καινούρια πρόσωπα, όμως η ομάδα έδειξε πως στέκεται καλά και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όχι μόνο αυτοί που έπαιξαν, αλλά και πολλοί που έμειναν εκτός, είναι όλοι ισάξιοι και αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό και κάνει πολύ καλό στην ομάδα».

Για την εμπειρία του ματς στη Γερμανία: «Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία, ο καθένας θα ήθελε να παίζει σε τέτοια γήπεδα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις σε τέτοια ματς είναι να τα χαίρεσαι, ήταν πραγματικά πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Σε βοηθάει να παίζεις καλύτερα, νιώθεις διαφορετικά. Σε όλα τα θέματα βρίσκονται σε άλλο επίπεδο».

Για το τι να περιμένουμε απ’ τον Αστέρα: «Βάσει των όσων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, ο πήχης είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η έξοδος στην Ευρώπη, σε όσο καλύτερη θέση γίνεται. Το κύπελλο, εφόσον ο Αστέρας έχει φτάσει κοντά στο να το κατακτήσει και μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Από κει και πέρα είναι όλα ανοιχτά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα