Ενημέρωση από Πανιώνιο για διαρκείας

Νίκος Τσιώκος
Ενημέρωση από Πανιώνιο για διαρκείας

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από την μπουτίκ του συλλόγου μέχρι και τις 16 Αυγούστου.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους ότι η προπώληση αυτών από σήμερα θα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας στη Νέα Σμύρνη μέχρι και τις 16 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο από 1η Αυγούστου έως και 16 Αυγούστου θα γίνεται από την Μπουτίκ του Πανιωνίου που βρίσκεται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης (Ι. Χρυσοστόμου 1).

Η Μπουτίκ θα είναι ανοικτή ώρες καταστημάτων.

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-15:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:30 και 17:30-20:30

Η διάθεση των καρτών φιλάθλου, θα γίνει την εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση για την περίοδο 2014-15, αυτή με τον Εργοτέλη, που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι η Μπουτίκ θα είναι ανοικτή και την Κυριακή 3 Αυγούστου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Τέλος, από την 1η Αυγούστου έως και τις 14 Αυγούστου, στην Μπουτίκ διενεργείται εκπτωτικό bazzar με προϊόντα που φέρουν το σήμα του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα