Από το Νιού Τζέρσεϊ στη Μινεάπολη (vid)

Από το Νιού Τζέρσεϊ στη Μινεάπολη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Από το Νιού Τζέρσεϊ στη Μινεάπολη (vid)

bet365

Στο τελευταίο κομμάτι της φάσης των ομίλων του ICC μπαίνει ο Ολυμπιακός που μετέβη στην Μινεάπολη από το Νιού Τζέρσεϊ για την τελευταία του χρονικά προπόνηση.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο τρίτο και τελευταίο του ματς στην φάση των ομίλων την Μάντσεστερ Σίτι για να δει εάν θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Μαϊάμι. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται νίκη (στην κανονική διάρκεια ή στα πέναλτι) επί των «Πολιτών» και παράλληλα νίκη της Μίλαν επί της Λίβερπουλ. Η τελευταία προπόνηση στο Νιού Τζέρσεϊ έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (σ.σ. πρόκειται για τοπική ώρα) στο Pingry School και δουλεύτηκε πάρα πολύ η τακτική. Έγιναν ασκήσεις με την μπάλα, σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης του παιχνιδιού, άμυνα και επίθεση, ενώ έγινε και δουλειά με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ). Από την Παρασκευή το μεσημέρι (τοπική ώρα) ο Ολυμπιακός θα είναι στη Μινεάπολη, όπου θα είναι η βάση του για το τελευταίο ματς των ομίλων του ICC 2014, με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Το ταξίδι εκεί έγινε με τρίωρη πτήση. Το απόγευμα της Παρασκευής (19:00 τοπική ώρα) ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο γήπεδο TCF Bank Stadium.
* Δείτε στην Gallery το video από το κανάλι του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ να δίνει οδηγίες και να κάνει τα πλάνα του μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα