Πλέον πουλάνε... τρέλα για Πουλίδο

Πλέον πουλάνε... τρέλα για Πουλίδο

Δημήτρης Τομαράς
Πλέον πουλάνε... τρέλα για Πουλίδο

bet365

O πρόεδρος της Τίγκρες συνεχίζει τα... δικά του για Πουλίδο. Η νέα του δήλωση αφορά την κατάθεση προσφοράς από ευρωπαϊκή ομάδα ενώ τόνισε πως περιμένει ακόμα την επιστροφή του παίκτη!

Ο... λαλίστατος Αλεχάντρο Ροντρίγκες δεν σταματάει ούτε μέρα τις δηλώσεις για τον Πουλίδο. Αυτήν την φορά μίλησε για πρόταση που έγινε στην Τίγκρες από ευρωπαϊκό σύλλογο. «Ο Άλαν είναι παίκτης της ομάδας. Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του. Τον περιμένουμε. Ελπίζουμε να γυρίσει άμεσα για να κουβεντιάσουμε. Το πρωί έλαβα μία πρόταση.

Δεν θέλω να σας κρύψω την αλήθεια. Είναι μία προσφορά από την Ευρώπη. Μια επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή από την Ευρώπη, αλλά είναι πολύ χαμηλή. Δεν είναι για να μπούμε σε διαδικασία συζητήσεων», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της μεξικανικής ομάδας σε μία ιστορία που από την πλευρά του και με βάση τα όσα έχει πει είναι γεμάτη αντιφάσεις, πολύ περίεργους ισχυρισμούς και καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα.

Επιπλέον αρνήθηκε να κατονομάσει τον σύλλογο από την Ευρώπη που έχει κάνει πρόταση: «Δεν θα σας πω την ομάδα. Είπα ήδη αρκετά. Είναι μία προσφορά από την Ευρώπη. Θα την εξετάσουμε και την συνέχεια». Στον Ολυμπιακό από την άλλη έχουν κάνει τις ενέργειες που πρέπει και είναι εν αναμονή της άφιξης του Άλαν Πουλίδο στην Ελλάδα.

* Ο Πάμπλο Οσβάλντο κλείνει στην Ίντερ με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως είχε προσφορές και από Ολυμπιακό και από Γιουβέντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα