Χιούλμαντ: «Ανησύχησα στο πρώτο μέρος»

Νίκος Τσιώκος
Χιούλμαντ: «Ανησύχησα στο πρώτο μέρος»

bet365

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ανησύχησε με την εικόνα της ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αστέρας... κατάπιε τη Μάιντς στο πρώτο ημίχρονο με εξαιρετική εμφάνιση, κάτι που ανησύχησε τον Κάσπερ Χιούλμαντ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο Αστέρας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο με έκανε ιδιαίτερα ανήσυχο.

Αλλά είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, αυτό είναι φυσιολογικό. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς και πάμε στην ρεβάνς με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε και στην Τρίπολη. Μέχρι την ρεβάνς θα έχουμε ακόμα μία εβδομάδα προπονήσεων», ήταν τα πρώτα λόγια του Δανού τεχνικού του γερμανικού συλλόγου.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τον Αστέρα και την εμφάνισή του: «Δεν ήταν έκπληξη για εμάς ο Αστέρας. Είδαμε άλλους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα. Ο Αστέρας στέκεται πολύ καλά, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το πώς γίνεται, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι ανήσυχο στο πρώτο ημίχρονο, ο ίδιος να είναι ήρεμος: «Όλα αυτα ήταν θέατρο. Ήμουν ανήσυχος μέσα μου. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Θα γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικό είναι οι παίκτες μου να είναι στο 100%. Έγιναν λάθη, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε ακόμα τέσσερις εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα».

Για τον Μίλερ: «Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμος. Τον χρειάζομαι στην ομάδα, αλλά έχει δρόμο μπροστά του για να είναι έτοιμος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα