Εκτός και ο Μιλιάζες στον ΟΦΗ

Εκτός και ο Μιλιάζες στον ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και ο Μιλιάζες στον ΟΦΗ

bet365

Δεύτερο πρόβλημα προέκυψε στον ΟΦΗ, με τον Κάρλος Μιλιάζες να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και να χάνει το αυριανό φιλικό με την Μπρέντα.

Μετά τον Ροβίθη, στον ΟΦΗ προέκυψε και δεύτερος τραυματισμός, αφού ο Κάρλος Μιλιάζες έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Κάτι που θα τον αφήσει εκτός από το αυριανό φιλικό με την Μπρέντα, όπως αποφάσισε το ιατρικό τιμ, ώστε να προφυλαχθεί. Έτσι, τη θέση των δύο παικτών στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Σίσιτς και Μονιάκης.

Ο Τζενάρο Γκατούζο σκέφτεται να παρατάξει εκ νέου τους «Ομιλίτες» με 4-3-3, όπως έχει δείξει στις προπονήσεις, και να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους εννιά που είχε ξεκινήσει στο φιλικό με την Ντε Χαάγκ.

Συγκεκριμένα, εκτός απροόπτου κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δασκαλάκης, ο Στάθης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μονιάκης στο αριστερό και οι Φαζός, Τριποτσέρης στα στόπερ. Μακρής, Μπανούσης και Φραγκουλάκης θα είναι στη μεσαία γραμμή και μπροστά Κουτσιανικούλης, Σίσιτς στα «φτερά» και στην κορυφή ο Πετρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα