Βεργέτης: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

bet365

Στις ευκαιρίες που έχασε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Μάιντζ, στάθηκε με δηλώσεις του ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος πιστεύει ότι είναι διεκδικήσιμη η πρόκριση.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα κόντρα στην Μάιντζ, παρουσιάστηκε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, ο Στάικος Βεργέτης.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Είχαμε ψυχή, είχαμε αμυντική συνοχή και ταχύτητα στην επίθεση. Τα παιδιά στήριξαν το πλάνο που είχαμε για τον αγώνα. Τώρα πάμε στην Τρίπολη να το παλέψουμε για την πρόκριση», τόνισε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βεργέτης εξέφρασε την πίστη του ότι η πρόκριση είναι διεκδίκησιμη και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που έκαναν κατάθεση ψυχής. «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για την νίκη τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στην Μάιντς. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, τα παιδιά είχαν ψυχή, έκαναν σωστά το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Περιμένουμε στην Τρίπολη να δώσουμε μια ακόμα μάχη», ήταν τα λόγια του.

Για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, είπε: «Δεν είναι απαγορευτική. Είναι διεκδικήσιμη. Η Μάιντς έχει ένα σαφές προβάδισμα, αλλά αν μη τι άλλο το σκορ μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα