Ανοιχτό για Ρομπίνιο και Νιάνγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό για Ρομπίνιο και Νιάνγκ

bet365

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο... κόλπο τόσο για τον Ρομπίνιο όσο και για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ, παρά τα αρνητικά μηνύματα που διαρρέουν δύο μέρες τώρα τα ΜΜΕ στην Ιταλία.

Ο Ρομπίνιο προς το παρόν δεν έχει κλείσει πουθενά. Το βασικό πρόβλημά του είναι πως δεν βρίσκει ούτε τα χρήματα που θέλει ούτε μία προοπτική άλλου τύπου για την καριέρα του. Η Ορλάντο τον θέλει για έξι μήνες, οι βραζιλιάνικες ομάδες (Φλαμένγκο, Σάντος κ.ά.) αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες του αλλά και αυτές της Μίλαν και οι προσφορές από το Κατάρ και τα ΗΑΕ δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημη μορφή και δεν είναι βέβαιο πως θα πάρουν σύντομα.

Αυτό σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μαζί με την ομάδα του έχουν... εγκλωβιστεί. Ξεμένουν από επιλογές. Από εναλλακτικές που θα μπορούσαν να βγάλουν και τους δύο από το αδιέξοδο. Ο Ολυμπιακός προσφέρει και ικανοποιητικό συμβόλαιο στον Ρομπίνιο (σ.σ. ο οποίος πολύ δύσκολα θα βρει οπουδήποτε τα λεφτά που ζητάει ή αυτά που έπαιρνε στην Μίλαν) αλλά και την δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το... σταυροδρόμι όπου βρίσκεται ο έμπειρος άσος είναι δύσκολο και κρίσιμο. Ή θα δελεαστεί από τα όποια... πετροδόλαρα μπορεί να βρει ή θα δώσει στον εαυτό του μία τελευταία ευκαιρία να δείξει τι είναι σε θέση να πετύχει σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και επίπεδο. Οι επόμενες ώρες και μέρες θα είναι καθοριστικές με τον Ολυμπιακό να παραμένει στο... παιχνίδι για τον Ρομπίνιο, παρά τα αρνητικά μηνύματα του ιταλικού Τύπου. Φυσικά οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν βάσιμες πιθανότητες και για τον Εμπαγιέ Νιάνγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα