«Colpo grosso» με Βιγιαφάνιες στο Αγρίνιο! (vid)

Gazzetta team
«Colpo grosso» με Βιγιαφάνιες στο Αγρίνιο! (vid)

bet365

«Βόμβα» από την Αργεντινή έριξε ο Παναιτωλικός καθώς ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Λούκας Μαρτίν Βιγιαφάνιες, ο οποίος αναμένεται άμεσα στο Αγρίνιο!

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού όλο τον τελευταίο μήνα, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, «πάλευαν» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Agrinio-Sports την περίπτωση του 22χρονου δεξιού εξτρέμ και είχαν συνεχείς επαφές και μαζί του και με την ομάδα του την Ιντεπεντιέντε. Την οποία τελικά έπεισαν και παραχώρησε με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής. Το ευχάριστο για τον Χάβο είναι ότι ο Αργεντίνος εκτός από το δεξί άκρο, μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει και επιτελικός μέσος, καθώς διακρίνεται για την αγωνιστική του ποιότητα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα