Το χορηγικό πρόγραμμα του Παναιτωλικού

Νίκος Τσιώκος
Το χορηγικό πρόγραμμα του Παναιτωλικού

bet365

Ο Παναιτωλικός ενημέρωσε τις επιχειρήσεις για το χορηγικό πρόγραμμα και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει χορηγός του συλλόγου και να κερδίσει προβολή.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, ενημέρωσε κάθε ενδιαφερόμενο για το χορηγικό πρόγραμμα, μέσω του οποίου οι επιχειρήσεις που θα επιλέξουν τους Αγρινιώτες για χορηγό θα κερδίσουν μεγαλύτερη προβολή. «Όλοι μαζί πιο δυνατοί», είναι το σύνθημα που δίνουν τα «καναρίνια», ώστε να καλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Οι επιχειρήσεις στηρίζουν με τη χορηγία τους το έργο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προσφέρει τη μέγιστη προβολή τους!

Η αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια συνεχίζεται και φέτος. Με το νέο χορηγικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής μας (και όχι μόνο) να προβληθούν μέσω των δράσεων της ομάδας μας, να ενισχύσουν τη φήμη τους, να απολαύσουν τους καρπούς της συμπόρευσης και της κοινής διεκδίκησης ακόμα υψηλότερων στόχων.

Το χορηγικό πρόγραμμα προσφέρει πολλές δυνατότητες επιλογής στις επιχειρήσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε απαίτηση. Εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:

- Προβολή σε όλη την ελληνική επικράτεια
- Μέγιστη αναγνωρισιμότητα
- Σύνδεση της χορηγίας με τις αξίες του Παναιτωλικού που έχουν πανελλήνια αναγνώριση
- Δυνατότητα εμπορικών συνεργασιών
- Ανταποδοτικότητα της χορηγίας

Γίνε χορηγός της ομάδας μας για να γίνουμε:

Κάθε μέρα πιο δυνατοί! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τις εργάσιμες μέρες (ώρες 09.00-17.00) και στα τηλέφωνα 26410 55520 και 26410 55543.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα